Κυριακή 19 Μαρτίου 2006

Μετά τα βραβεία Οσκαρ, ο ΟΠΑΠ «πάει στοίχημα» με τη Eurovision

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα κάνει αυτή την περίοδο ο ΟΠΑΠ λανσάροντας νέα παιχνίδια για την προσέλκυση παικτών διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και προτιμήσεων, ενώ παράλληλα έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων του, αναλαμβάνοντας ο ίδιος τη διαχείριση του «Πάμε Στοίχημα».

Σημειώνεται ότι μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Φεβρουάριο για την εξαίρεση του στοιχηματισμού από την ντιρεκτίβα της EE για την ελεύθερη διακίνηση των υπηρεσιών, ο οργανισμός έχει πάρει έναν «αέρα» τουλάχιστον πενταετίας για τη διατήρηση του μονοπωλίου διοργάνωσης τυχερών παιχνιδιών στη χώρα μας.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2006

Τον Απρίλιο η εισαγωγή των ελληνικών ποδοσφαιρικών αγώνων στο «Πάμε Στοίχημα»

Στις αρχές Απριλίου αναμένεται η εισαγωγή ελληνικών ποδοσφαιρικών αγώνων στο παιχνίδι «Πάμε Στοίχημα», σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Βασίλη Νειάδα.

«Η εισαγωγή των ελληνικών αθλητικών γεγονότων αναμένεται στις αρχές Απριλίου» δήλωσε ο κ. Νειάδας σε τηλεδιάσκεψη με αναλυτές.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2006

ΠΡΟ-ΠΟ(ρεύεται) με 14+7 αλλαγές

To ΠΡΟ-ΠΟ εκσυγχρονίζεται και ανοίγει «παράθυρο στο μέλλον». Από την Τετάρτη 8 Μαρτίου το παλαιότερο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, που αποτελεί βασικό αρωγό του αθλητισμού και του πολιτισμού, αλλάζει «πρόσωπο» και γίνεται ακόμη ελκυστικότερο.

Ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Σωτήρης Κωστάκος και ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Νειάδας, παρουσίασαν στα γραφεία της εταιρίας, το νέο «πρόσωπο» του δημοφιλούς παιχνιδιού, κάνοντας παράλληλα αναδρομή στην 47χρονη ιστορία του (το πρώτο δελτίο βγήκε την 1η Μαρτίου 1959). Το «ΠΡΟΠΟ 14+7», όπως θα αποκαλείται πλέον, θα κυκλοφορεί τρεις φορές την εβδομάδα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή, ενώ θα περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες στοιχηματισμού.