Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Κέρδισαν το Λόττο αλλά δεν είχαν επικυρώσει το δελτίο!

Γρήγορα η χαρά των 15 Ιταλών οι οποίοι πέτυχαν και τους 6 αριθμούς στο τυχερό παιχνίδι Superenalotto μετατράπηκε σε λύπη και απογοήτευση αφού όταν πήγαν να εισπράξουν το ποσό διαπίστωσαν πως το «χρυσό δελτίο» δεν είχε επικυρωθεί από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη συνοικία Βίλα Μπονέλι της Ρώμης και το ποσό που μοίραζε το παιχνίδι ήταν 90.000 ευρώ.

Το πρώτο σημάδι που έδειχνε πως κάτι δεν πήγαινε καλά ήταν όταν ο ένας από τους 15 άκουσε στις ειδήσεις πως ο νικητής του Superenalotto προερχόταν από άλλη πόλη της Ιταλίας, το Τορίνο.

Το λάθος του ιδιοκτήτη ήταν πως ενώ είχε υπογράψει και σφραγίσει κανονικά το δελτίο, ξέχασε να βάλει τους συγκεκριμένους αριθμούς στο σύστημα που στέλνει όλα τα στοιχεία στον κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι αντιδράσεις των παραλίγο εκατομμυριούχων ήταν ποικίλες καθώς οι ψυχραιμότεροι θεώρησαν πως πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, άλλοι έσπευσαν να κατηγορήσουν τον ιδιοκτήτη για δόλο και υπήρξε ένας ο οποίος κινήθηκε νομικά και ζητά 50.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Μάλιστα, η παρέα των 15 είχε βγει το προηγούμενο βράδυ σε πανάκριβο εστιατόριο για να γιορτάσουν τη νίκη επιλέγοντας μενού που το κόστος τους ήταν ιδιαίτερα υψηλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου