Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Οι αποδόσεις των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στο στοίχημα...

Εκτός από τα αθλητικά γεγονότα, οι διαδικτυακές ιστοσελίδες του στοιχήματος προσφέρουν και πλήθος άλλων στοιχημάτων, που έχουν να κάνουν με τον καλλιτεχνικό χώρο (πχ. νικητές σε τηλεπαιχνίδια και reality) ή ακόμη και με την πολιτική. Με αφορμή τις ελληνικές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που πραγματοποιούνται την Κυριακή, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι παίζεται στο διαδίκτυο και τις αποδόσεις για κάθε παράταξη και υποψήφιο.

Όσον αφορά την παράταξη που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους σε αυτές τις εκλογές, οι διαδικτυακές εταιρείες του στοιχήματος βλέπουν επικράτηση του ΠΑΣΟΚ με διαφορά 4-7 ποσοστιαίες μονάδες (απόδοση 1,7) από τη δεύτερη Νέα Δημοκρατία. Η πιθανότητα νίκης της Νέας Δημοκρατίας προσφέρεται μάλιστα σε μεγάλη απόδοση που φτάνει έως και 19,5.

Πιο συγκεκριμένα ανά περιφέρεια, μεγάλο φαβορί βάσει των αποδόσεων φαίνεται να είναι ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης για τη νίκη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με απόδοση μόλις στο 1,01, ενώ στην Περιφέρεια Αττικής πρώτος έρχεται ο κ. Δημαράς με 1,2 και ακολουθεί ο κ. Σγουρός με 4 και ο κ. Κικίλιας με απόδοση 10.

Πιο αμφίρροπη προβλέπεται να είναι η κατάσταση σε άλλες Περιφέρειες όπως σε εκείνες της Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου στις οποίες κανένας υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ή της Νέας Δημοκρατίας δεν φαίνεται να έχει σαφές προβάδισμα από τους βασικούς αντιπάλους του.

Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Θεσσαλονίκης προβάδισμα έχει, βάσει πάντα των αποδόσεων στων στοιχηματικών εταιρειών, ο κ. Γκιουλέκας που «παίζεται» στο 1,45-1,60, έναντι του κ. Μπουτάρη η νίκη του οποίου μπορεί να στοιχηματιστεί γύρω στο 2,40. Στον Δήμο Πειραιά η κατάσταση είναι πολύ πιο καθαρή με την απόδοση για νίκη του κ. Μίχα να κυμαίνεται στο 1,2-1,4 και τους κ. Μιχαλολιάκο και Μαντούβαλο να «παίζονται» σαν μεγάλα αουτσάιντερ, με αποδόσεις 6 και 9 αντίστοιχα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου