Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Σισέ: «Γαμ...νοι, θα μετανιώσετε»!

Τελικά, το σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας περί πιθανής αποχώρησης του Τζιμπρίλ Σισέ από τη Λάτσιο τον προσεχή Ιανουάριο ίσως να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα!

Ο «Τζιμπρίλιαντ» που απόψε (1/12) στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Βασλούι έμεινε για ακόμη ένα ματς «άσφαιρος» ξέσπασε τον συσσωρεμένο (όπως αποδεικνύεται) εκνευρισμό του για την κριτική που δέχεται, από δημοσιογράφους και οπαδούς!

Με μήνυμα του στο… προσφιλές του Twitter ξεσπάθωσε εναντίον των επικριτών του εναντίον των οποίων εκτόξευσε την εξής φράση «Όλοι εσείς οι γαμ...νοι που σας αρέσει να μιλάτε, σύντομα θα μετανιώσετε για αυτά που έχετε πει. Αντίο ένα μάτσο ηλίθιοι»!

Ο Γάλλος φορ βλέπει το όνομά του να πρωταγωνιστεί για αρνητικό λόγο στις αθλητικές στήλες των ιταλικών εφημερίδων, που δεν του χαρίζονται και καυτηριάζουν τις χαμηλές «πτήσεις» του με τη Λάτσιο.

Ο Σισέ προφανώς αντέδρασε στην πίεση που του ασκείται και που προστίθεται στα σενάρια που θέλει τους «λατσιάλι» να στοχεύουν στον Λούκας Ποντόλσκι προκειμένου να τον αντικαταστήσει!
Τώρα, το αν η «απάντηση» του Γάλλου θα είναι η επιστροφή στον Παναθηναϊκό μένει να αποδειχτεί!





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου