Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Προτάσεις - Παρασκευή 2/3/2012

Επιστροφή στη δράση, ύστερα από το χθεσινό, αναγκαστικό διάλειμμα, μιας και στο κουπόνι δεν υπήρχαν αγώνες ποδοσφαίρου.

Πρώτο κουπόνι του Μαρτίου, το σημερινό, και ύστερα από τα φιλικά της βδομάδας, επανερχόμαστε στα γνωστά... Δηλαδή, φουλ αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα και με το ενδιαφέρον να κορυφόνεται, είτε μιλάμε για τη μάχη του τίτλου και της Ευρώπης, είτε για την αποφυγή του υποβιβασμού.




Στο σημερινό πρόγραμμα της Παρασκευής πέρα από τα γνωστα... Γαλλία Β', Ολλανδία Β' κτλ. σήμερα έχουμε πρεμιέρα στην Ιρλανδία. Με τη Σάμροκ Ρόβερς να φαίνεται το μεγάλο φαβορί, αλλά και την επιστροφή της ιστορικής Σέλμπουρν.


Όμως το μεγάλο παιχνίδι του σημερινού κουπονιού γίνεται στην Πορτογαλία και δεν είναι άλλο από το ντέρμπι κορυφής ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΟΡΤΟ. Η Μπενφίκα έχει απολέσει το προβάδισμα των πέντε βαθμών που είχε, και πλέον υποδέχεται ισόβαθμη την Πόρτο. Οι "Δράκοι" δείχνουν να έχουν πάρει τον αέρα των γηπεδούχων. Ταυτόχρονα έχουν εκμεταλευτεί τα δώρα της Μπενφίκα και γνωρίζουν πως η αντίπαλός τους την Τρίτη έχει κρίσιμο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έρχονται στη Λισσαβώνα με στόχο, τι άλλο από το θετικό αποτέλεσμα που πέρα από το βαθμολογικό όφελος, θα είναι και ψυχολογική ένεση για τη συνέχεια. Η επιλογή μου για αυτό το παιχνίδι και παρά το βαρύ πρόγραμμα, θα είναι να στηρίξω τους γηπεδούχους. Φέτος έχουν αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα από την Πόρτο και με το πλεονέκτημα της έδρας το 2.40 στον άσο μου αρκεί για να ρισκάρω.


άλλες επιλογές

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΜΠΡΕΙ      1   1.35
ΒΑΡΕΖΕ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ          1   1.70
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ   1   1.45
ΛΕ ΜΑΝ - ΙΣΤΡ               over  2.00


πιθανή μπόμπα...

ΣΕΝΤΑΝ - ΜΟΝΑΚΟ     2   3.40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου