Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Σφοδρά επεισόδια διέκοψαν το ντέρμπι Μπεσίκτας - «Γαλατά»

Τρομερά επεισόδια σημειώθηκαν στο ντέρμπι της Τουρκίας ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τη Γαλατάσαραϊ, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης να μην ολοκληρωθεί ποτέ!

Οι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν ενώ απέμεναν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί το ματς με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 2-1 στο σκορ με γκολ του Ντρογκμπά. Τότε λοιπόν, οι οπαδοί της Μπεσίκτας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.




Όλα ξεκίνησαν από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Φελίπε Μελό, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Οι οπαδοί των γηπεδούχων θεώρησαν ότι η ομάδα τους αδικείται, μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν να πετούν καρέκλες και άλλα αντικείμενα με τις αστυνομικές δυνάμεις να μην μπορούν να περιφρουρήσουν ούτε καν τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούσαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια, προκειμένου να σώσουν τους εαυτούς του.

Τα έκτροπα συνεχίστηκαν, με τα ΜΑΤ να προσπαθούν να συλλάβουν τους ταραξίες και λογικά η «καμπάνα» στην Μπεσίκτας θα είναι μεγάλη. Για την Ιστορία, η «Γαλατά» είχε πετύχει την ανατροπή στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Ούγκο Αλμέιδα είχε βάλει μπροστά τους γηπεδούχους στο 18', για να ακολουθήσουν τα δύο τέρματα του Ντρογκμπά (60', 72').





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου