Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Σε δημοπρασία το δίχτυ της εστίας που σημειώθηκε το «γκολ-φάντασμα»

Το δίχτυ της εστίας στην οποία σημειώθηκε το «γκολ-φάντασμα» της Μπάγερ Λεβερκούζεν, που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο γερμανικό ποδόσφαιρο, θα πουλήσει σε δημοπρασία φιλανθρωπικού χαρακτήρα η Χοφενχάϊμ.

Αυτό ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας, που «τιμωρήθηκε» από τον διαιτητή Μπριχ με την κατακύρωση ενός τέρματος το οποίο δεν υπήρξε ποτέ.

«Εκείνο το δίχτυ δημιούργησε μεγάλη σύγχυση, έτσι πιστεύουμε ότι μια δημοπρασία για φιλανθρωπικούς λόγους είναι μια καλή αποζημίωση για όσα βάσανα προκάλεσε» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτερ Ρέτιγκ.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε στην έδρα της Χοφενχάιμ 2-1, χάρη στο γκολ που κατακυρώθηκε από την κεφαλιά του Στέφαν Κίσλινγκ, με την μπάλα να φεύγει άουτ αλλά να βρίσκεται στα δίχτυα από μια τρύπα στο πλάι της εστίας, σε φάση που διέλαθε της προσοχής του διεθνή διαιτητή!

Η Χοφενχάιμ ζήτησε επανάληψη, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θεωρεί «απίθανο» να συμβεί αυτό, παρά τη ρητή βούληση της Μπάγερ.

Το δίχτυ, βάρους 4.5 κιλών, θα δημοπρατηθεί στις 7 Δεκεμβρίου, επί τη ευκαιρία μιας βραδιάς γκαλά που διοργανώνει η μη κερδοσκοπική εταιρεία «Καρδιά του Παιδιού».



ΠΗΓΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου