Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Προτάσεις: Τετάρτη 30/9/2015

Καλησπέρα σε όλους!

Ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champion's League και αποκλειστικά εκεί θα στραφεί στοιχηματικά η προσοχή μας.

Ας δούμε συνοπτικά τις εκτιμήσεις μας για τα παιχνίδια της Τετάρτης:


ΑΣΤΑΝΑ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Το πρώτο χρονικά παιχνίδι, καθώς λόγω διαφοράς ώρας διεξάγεται στις 19:00. Η τουρκική ομάδα σαφώς πιο έμπειρη στη διοργάνωση και ποιοτικότερη από πλευράς ρόστερ, έχει το σίγουρα το θεωρητικό προβάδισμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η πρωτάρα στο θεσμό η Αστάνα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Πάντως σε αποδόσεις όπως αυτή του 2.45 αξίζει το ρίσκο στο διπλό.


Για τον ίδιο όμιλο (3ο) αναμετρούνται στη γνωστή ώρα πια... 21:45 η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ με την ΜΠΕΝΦΙΚΑ. Στο ιβηρικό αυτό ντέρμπι θεωρώ πως οι Ισπανοί έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς εντός έδρας παρουσιάζονται πανίσχυροι. Δύσκολη η έξοδος για την Μπενφίκα η οποία όμως έχει την κλάση να κάνει τη ζημιά. Οριακό φαβορί η Ατλέτικο, όμως, θα αποφύγω κάποιο σημείο και θα επιλέξω το over 1,5 στο σύνολο τερμάτων με 1,47.


Για τον 1ο όμιλο αναμετρούνται η ΜΑΛΜΕ με τη ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Το διπλό στο 1.20 δεν είναι καμιά σπουδαία ευκαιρία, και με δεδομένο πως η Ρεάλ δε θα πέσει θύμα έκπληξης θα ποντάρουμε στο 1.55 του αποδίδει το διπλό στο ημίχρονο ή στο 1.62 για 2 ημ/ 2 τελ.


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ υποδέχεται στο ουδέτερο Λβιβ την ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ. Η Παρί πετάει φωτιές στο γαλλικό πρωτάθλημα, όμως η Σαχτάρ έχει αποδείξει πως αν βρεθεί στη μέρα της μπορεί να κοντράρει τον κάθε αντίπαλο. Μένουμε μακρυά από σημείο και σε αυτό το παιχνίδι. Φύσει επιθετικές και οι δυο ομάδες και έτσι θα επιλέξουμε το G/G που πληρώνει 1.67.


2ος όμιλος και... ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ. Δείχνει τα βρίσκει τα πατήματά της η Γιουνάιτεντ, εν αντιθέσει με τη γερμανική ομάδα που εξακολουθεί να προβληματίζει. Στα πλεονεκτήματα των γηπεδούχων είναι και η συνολική εμπειρία στο θεσμό, κάτι που στερούνται οι φιλοξενούμενοι. Αξίζει το ποντάρισμα στον άσο σε τιμές γύρω στο 1.80. Σαν δεύτερη επιλογή έχω το 1 & Over 1.5 με απόδοση 2.08.


Ο αγώνας ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ συμπληρώνει τα ζευγάρια του ομίλου. Στο 1.62 έχει πέσει άσος αυτή τη στιγμή κάτι που με αποτρέπει να στοιχηματίσω πάνω του. Αν και θεωρώ τη νίκη των Ρώσων αρκετά πιθανό αποτέλεσμα, πιστεύω πως το παιχνίδι είναι πιο αμφίρροπο και τέτοια τιμή δε δικαιολογείτε. Αν πρέπει λοιπόν να στοιχηματίσω σε κάτι άλλο σε αυτό το παιχνίδι, αυτό θα είναι το over 2,5 καθώς και οι δυο ομάδες σκοράρουν με ευκολία. Το 1.70 δεν είναι καθόλου κακή απόδοση.


Κλείνουμε με τον όμιλο φωτιά... τον 4ο. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ είναι ο πρώτος αγώνας. Κακό ξεκίνημα και για τις δυο στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά το Champion's League είναι άλλη υπόθεση. Θα κρατήσω το πολύ συντηριτικό 1.30 για το over 1,5 γκολ σαν βασική επιλογή στοιχήματος και στην επιλογή σημείου θα κλείνω οριακά προς του γηπεδούχους και στο 1.82 που πληρώνει ο άσος.


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Αξίζει να κυνηγήσει κανείς το διπλό σε τέτοια απόδοση (1.93) αλλά η ομάδα του Μάντσεστερ είναι γρίφος. Ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Η Γκλάντμπαχ έχει αποδείξει πως παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε και οι Άγγλοι. Οπότε θα επιλέξουμε σαν κύριο στοίχημα το over 2,5 σε απόδοση 1.65 και θα βάλουμε το διπλό (1.93) σε κάποιο άλλο δελτίο, έτσι για να μη λέμε πως δεν παίξαμε την έμπνευση!



Αυτά προς το παρόν... Λογικά θα είμαστε online την ώρα των αγώνων με Live Blogging για σχόλια και στοίχημα.

Περιμένουμε μηνύματα, σχόλια σας και φυσικά τις δικές σας προτάσεις...

Καλά ταμεία σε ότι κι επιλέξετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου