Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2005

Live betting στο Στοίχημα από την επόμενη εβδομάδα, λέει ο ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει live betting στο Στοίχημα από την επόμενη εβδομάδα μετά την έγκριση της κυβέρνησης να εισέλθει σε αυτή την αγορά. Το live betting θεωρείται «παράνομο» στην Ελλάδα και γίνεται κυρίως μέσω Ιnternet.

Τα νέα οδήγησαν, την Πέμπτη, την μετοχή της εταιρείας υψηλότερα κατά 4,25% στα 25,98 ευρώ.

«Είμαστε πανέτοιμοι με την Intralot να προσφέρουμε live betting στα παιχνίδια του Champions League την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη» είπε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Βασίλης Νειάδας.

Η εταιρεία προσέθεσε ότι θα εισάγει ακόμη στοιχήματα τύπου under/over, ίσως και το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αναλυτές χαιρέτισαν την κίνηση του ΟΠΑΠ να εισάγει επιπρόσθετους τύπους στοιχηματισμού στο παιχνίδι, του οποίου τα κέρδη μειώνονται από την αρχή του έτους. Είπαν, ωστόσο, ότι βασικό θέμα παραμένει η εισαγωγή των ελληνικών αγώνων.

Η κυβέρνηση καθυστερεί να εγκρίνει την εισαγωγή ελληνικών ομάδων στο παιχνίδι, καθώς προσπαθεί να επιλύσει πιθανό ασυμβίβαστο.

Έχει πει ότι ελληνικές ομάδες, των οποίων οι μέτοχοι είναι επίσης μέτοχοι συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στο μετοχικό κεφάλαιο ή στα όργανα διοίκησης εταιριών διαχειριστών ή διοργανωτών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο Στοίχημα.

Αυτό αναμένεται να επηρεάσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, του οποίου ο βασικός μέτοχος κατέχει επίσης ποσοστό 23% στην εταιρεία παροχής συστημάτων τυχερών παιχνιδιών Intralot. H Intralot διαχειρίζεται το Στοίχημα έως τις αρχές του 2007.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, η εταιρεία είπε ότι σύντομα θα εισάγει στο Στοίχημα και άλλες αθλητικές, καθώς και μία αθλητικές διοργανώσεις, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τα έσοδα.

«Όποτε υπάρξει ένα σημαντικό μη αθλητικό γεγονός, θα συμπεριληφθεί στο Στοίχημα μετά από έγκριση του διοικητικού ΔΣ» είπε ο κ. Νειάδας.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου