Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

12 Χρυσοί κανόνες για να αποφύγετε τον κουβά

1. Να είστε ήρεμοι και αποφασισμένοι πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα. Μην παρασύρεστε από τα διάφορα συναισθήματα που ενδεχομένως σας κυριεύουν. Για παράδειγμα το πιθανότερο είναι ότι θα δράσετε επιπόλαια μέτα από έναν καυγά με την/τον συζυγό σας.

2. Χρειάζετε το ρίσκο κάποιες φορές. Μην αποφεύγετε να παίξετε μεγάλες αποδόσεις. Μόνο ένα μεγάλο ρίσκο μπορεί να αποφέρει μεγάλα κέρδη με μικρές απώλειες.
3. Ποτέ μην ποντάρετε σε ομάδα που δεν έχετε αρκετές πληροφορίες γι' αυτήν.

4. Μην εμπιστεύεστε τις αποδόσεις από 1,40 και κάτω. Ακολουθώντας αυτόν τον κανόνα θα αποφύγετε ένα μεγάλο ποσοστό χαμένων στοιχημάτων!!

5. Προσπαθήστε να μην κυριευτείτε απο την απληστία που συνοδεύει πολλούς παίκτες. Μείνετε ευχαριστημένοι με μικρά κέρδη.

6. Να θυμάστε πάντα αυτήν την υπέροχη φράση : " Είναι προτιμότερο να κερδίζεις λίγα και συχνά, παρα πολλά και ποτέ!!! ".

7. Μην επιτρέπετε σε άλλους παίκτες να σας αλλάξουν την γνώμη. Συζητήστε τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας με άλλους παίκτες, αλλά ποτέ μην ποντάρετε σ' ένα αγώνα επειδή το είπε κάποιος.

8. Και η πλειοψηφεία των ανθρώπων κάνει λάθη. Μην είστε πάντοτε ευχαριστημένοι που η γνώμη σας συμβαδίζει με την πλειοψηφεία.

9. Καλό θα ήταν να μην τοποθετείτε στοιχήματα σε πρωταθλήματα και ομάδες που δεν γνωρίζετε. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να εξειδικευτείτε περισσότερο σε κάποια πρωταθλήματα τα οποιά θα εμπιστεύεστε και θα γνωρίζετε περισσότερα γι' αυτά.

10. Τοποθετήστε στο δελτίο σας όσο το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια σας επιτρέπει ο μπουκμεϊκερ που παίζεται. Αν παίζετε στο διαδίκτυο προτιμήστε μονά και δυάδες. Επίσης το ασιάτικο αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση. Ωστόσο αν δεν παίζετε στο διαδίκτυο θα πρέπει να αρκεστείτε σε τριάδες και τετράδες.

11. Ποτέ μην ποντάρετε όλα τα λεφτά που έχετε κερδίσει. Αυτός είναι ένας συνηθισμένος λόγος από τον οποίο επωφελούνται οι μπουκ.

12. Ποτέ μην παίζετε όλα τα λεφτά που έχετε. Αντιθέτως να ποντάρετε πάντα ποσά που αντέχει η τσέπη σας και. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να διατηρείτε ένα ταμείο με προκαθορισμένη μπάνκα απο την αρχή της χρονιάς, ώστε να μπορείτε να κάνετε σωστή κατανομή των χρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου