Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Online στοίχημα VS Πάμε Στοίχημα του Ο.Π.Α.Π.

Χιλιάδες έλληνες παίχτες εμπιστεύονται τον Ο.Π.Α.Π. για τα στοιχήματα που πραγματοποιούν καθημερινά παρά τις μειωμένες αποδόσεις του ελληνικού οργανισμού συγκριτικά με τις εταιρείες του διαδικτυακού στοιχήματος.

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Ο.Π.Α.Π. αποτελεί τον «αιμοδότη» του ελληνικού αθλητισμού και πράγματι έτσι είναι καθώς ένα μεγάλο μέρος από τα έσοδα δίνεται στις ομάδες όλων των αθλημάτων κι επαγγελματικών κατηγοριών, ενώ επιπλέον υπάρχουν κι άλλες επιχορηγήσεις όπως διαφημίσεις στη φανέλα ομάδων, διεξαγωγή εκδηλώσεων κ.λ.π. που αναλαμβάνει ο Ο.Π.Α.Π. Από την άποψη αυτή είναι καλό να στηρίζουμε τον Ο.Π.Α.Π. αλλά από την άλλη αυτό κάνει κακό στην τσέπη μας και μάλιστα μεγάλο…

Τα 2 σημαντικότερα προβλήματα με το «Πάμε Στοίχημα» του Ο.Π.Α.Π. είναι ότι κατά κύριο λόγο απαγορεύει τους μονούς αποδεκτούς αγώνες και ότι όπως προαναφέραμε έχει σημαντικά χαμηλότερες αποδόσεις από τον online ανταγωνισμό. Ο συνδυασμός πολλών αγώνων σε ένα δελτίο ανεβάζει το πιθανό μας κέρδος αλλά μειώνει κατά πολύ τη πιθανότητα επιτυχίας.

Στο CLICKnBET πιστεύουμε στον στοιχηματισμό αποκλειστικά σε μονούς αγώνες οπότε πάντα θα δείτε ότι στις προβλέψεις, εκτός απροόπτου, δίνουμε μόνο μονές προβλέψεις. Σίγουρα για να έχουμε κέρδος πρέπει συνήθως να ποντάρουμε αρκετά χρήματα και κάποιοι το θεωρούν ρίσκο και από την πλευρά τους αρέσκονται στο να παίζουν μικρά ποσά σε δελτία με πολλούς αγώνες. Η τακτική αυτή είναι σεβαστή αλλά εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε ότι το στοίχημα δεν είναι το κατάλληλο τυχερό παιχνίδι για να γίνεις πλούσιος με μικρά πονταρίσματα. Με φραγκοδίφραγκα δε μπορείς να γίνεις εκατομμυριούχος στο στοίχημα. Από την άποψη αυτή ο Ο.Π.Α.Π. προσωπικά δε μας παρέχει τη βασική προϋπόθεση, να επιλέγουμε εμείς τον αριθμό των αγώνων που θέλουμε να στοιχηματίσουμε.

Το δεύτερο στοιχείο που υστερεί ο Ο.Π.Α.Π. είναι οι μικρότερες αποδόσεις που προσφέρει. Ας το δούμε χειροπιαστά με ένα παράδειγμα. Στις 28/4/2009 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Μπαρτσελόνα-Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League. Για τον συγκεκριμένο αγώνα ο Ο.Π.Α.Π. προσέφερε αποδόσεις 1,65 – 3,25 – 4,75 αντίστοιχα για τα σημεία 1 – Χ – 2. Πραγματοποιώντας μια έρευνα στα 50 δημοφιλέστερα στοιχηματικά sites στο internet βλέπουμε ότι κατά μέσο όρο τα σημεία είναι 1,69 – 3,51 – 5,17 τα οποία είναι φυσικά όλα υψηλότερα απ’ αυτά του Ο.Π.Α.Π. Αν δούμε και τις μεγαλύτερες αποδόσεις ανά σημείο, αυτές καταγράφονται σε 1,75 – 3,70 – 5,91, αποδόσεις δηλαδή πολύ υψηλότερες. Φυσικά ανάλογα είναι τα πράγματα και στους άλλους τομείς στοιχηματισμού όπως Ημίχρονο-Τελικό, Διπλή ευκαιρία κ.λ.π. Ως εκ τούτου τα κέρδη όσων χρησιμοποιούν τον Ο.Π.Α.Π. για να στοιχηματίσουν είναι μικρότερα έως και 25% ή ακόμη και περισσότερο και μακροπρόθεσμα ακόμη κι αν είναι κερδισμένοι συνολικά αποκομίζουν πολύ λιγότερα κέρδη απ’ όσα θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει αν στοιχημάτιζαν στο διαδίκτυο.

Αν ένας παίχτης που παίζει στοίχημα καθημερινά καθίσει και υπολογίσει τις απωλειές του αυτές θα εκπλαγεί γιατί μιλάμε για μεγάλα ποσά, όχι για 2-3% αλλά κατά μέσο όρο για τουλάχιστον 15-20%. Επειδή στο CLICKnBET δεν είμαστε της άποψης «Όχι για μένα, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μου», εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε στο internet με τις κορυφαίες αποδόσεις και φυσικά θα σας ενημερώνουμε και θα σας προτείνουμε να πράξετε κι εσείς το ίδιο με την καθημερινή σας ενημέρωση μέσα από την ιστοσελίδα μας.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου