Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

"Βόμβα" Βγενόπουλου: "Οι μισοί παράγοντες του ΠΑΟ δεν ήθελαν να κερδίσουμε"!

Σε μια δήλωση που γέννησε πολλές απορίες και σίγουρα θα προκαλέσει τριγμούς στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού, προχώρησε μετά τη λήξη του ματς ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
 

Αναλυτικά:

"Το μόνο που θέλω να πω, είναι ότι ντρεπόμουν στη θύρα που ήμουν. Είδα τους μισούς παράγοντες του Παναθηναϊκού να μην θέλουν σήμερα να κερδίσει η ομάδα μας. Αλλά είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν κάποιοι, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε. Είτε αυτοί είναι Ολυμπιακοί, είτε μισοί Παναθηναϊκοί".

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ρωτήθηκε επίμονα να αποκαλύψει τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται, ωστόσο δεν θέλησε να πει περισσότερα.



Πατέρας: "Εμείς θα το πάρουμε. Προσωπικές οι απόψεις των μετόχων"

Εξερχόμενος από το γήπεδο, ο Νικόλας Πατέρας σχολίασε τις δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, λέγοντας: "Κάθε μέτοχος εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις. Στον Παναθηναϊκό δημιουργούνται συχνά τέτοιες ιστορίες τα τελευταία χρόνια, αλλά γι' αυτό είμαι εγώ εδώ για να ηρεμώ την κατάσταση. Πάντως, συμφωνώ μαζί του στο ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα".


Αναφερόμενος στο ντέρμπι, ο πρόεδρος των "πρασίνων" επεσήμανε:

"Ήταν ένα πολύ ωραίο ντέρμπι και οι φίλαθλοι μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τη συμπεριφορά τους. Το λέω διότι έχουμε δει και πως ήταν η κατάσταση στο Καραϊσκάκη. Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλές ευκαιρίες και θεωρώ ότι αφήσαμε δύο βαθμούς χωρίς λόγο. Τώρα κοιτάμε μπροστά, είμαστε ο Παναθηναϊκός και είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα. Είμαστε το φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα".

Ο Νικόλας Πατέρας, τέλος, ρωτήθηκε και για τις μεταγραφές που δεν έγιναν στην ομάδα: "Ε, και; Βλέπετε να έχουμε κάποιο πρόβλημα; Μια χαρά πάει η ομάδα με τους παίκτες που έχει".



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου