Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Τετάρτη 15/2/2012

Καλημέρα!

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ, η σημερινή, με ένα μεγάλο παιχνίδι. Μίλαν εναντίον Άρσεναλ. Δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεσμού διασταυρώνονται στη φάση των "16".

Στο άλλο παιχνίδι, έχουμε Ζενί εναντίον Μπενφίκα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα με μια σειρά...


Νωρίτερα έχουμε δυο ελληνικά, εξ' αναβολής παιχνίδια:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Δόξα ξύπνησε. Οι δυο διαδοχικές νίκες επί του Παναιτωλικού έδωσαν πολλαπλά οφέλη στους Δραμινούς. Αρχικά, το προφανές, έξι υπερπολύτιμους βαθμούς, που τη βάζουν ξανά στο κυνήγι της παραμονής και κατά δεύτερο λόγο πίστη και ψυχολογία. Τρίτον, η χρονική στιγμή που βρίσκει που βρίσκει αντιμέτωπη την έταιρη ουραγό, Κέρκυρα. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν με 12, οπότε για όποιον κερδίσει, η νίκη θα είναι διπλή. Η Κέρκυρα από τη μεριά της, το τελευταίο διάστημα, έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις, χωρίς όμως να κατορθώσει να πάρει κάποιους βαθμούς. Πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Θα δώσω προβάδισμα στην ισοπαλία και από κει και πέρα στο 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων, με 1.70 απόδοση.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Η τύχη γύρισε την πλάτη, στους Αγρινιώτες, στα τελευταία παιχνίδια απέναντι στη Δόξα. Αν και είχαν την υπεροχή και πολλές ευκαιρίες, τελικά έφυγαν και από τα δυο παιχνίδια χωρίς βαθμό. Ο Λεβαδειακός τα παλεύει τα παιχνίδια, αλλά κάπου δείχνει κουρασμένος από το βαρύ πρόγραμμα, με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Κάτι μου λέει, πως ο Παναιτωλικός, σήμερα δε θα χάσει. Θα εμπιστευτώ το ένστικτό μου. Χ2 με αποδόσεις 2.90/2.80.

...και πάμε τώρα στο κυρίως πιάτο της ημέρας.... Champion's League.


Πρώτο παιχνίδι στις 19:00, ανάμεσα σε ΖΕΝΙΤ και ΜΠΕΝΦΙΚΑ. Χωρίς παιχνίδια από τις αρχές Δεκέμβρίου οι Ρώσοι,γεγονός που θα δυσκολέψει το έργο τους. Ένα μικρό προβάδισμα θα το έδινα για τους Πορτογάλους. Πιστεύω πως δε θα χάσουν σήμερα (Χ2 - 3.10/2.60). Εναλλακτική επιλογή το καλοπληρωμένο (2.00) over, μιας και πρόκειτε για ομάδες που έχουν δείξει στο παρελθόν τις επιθετικές τους αρετές.


Στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς ΜΙΛΑΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ, αν πω ότι δε χωράνε προβλέψεις θα γίνω κουραστικός. Γι' αυτό θα πάω κατ' ευθείαν στην επιλογή μου. Η ευρωπαία Μίλαν έχει δείξει και στο παρελθόν πως εντός μασάει σίδερα. Καλή και φιλότιμη η Άρσεναλ, αλλά πιστεύω πως σήμερα δεν έχει τύχη. Όλα τα λεφτά στον άσο (1.90) της Μίλαν.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΖΕΝΙΤ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ        Χ2   3.10/2.60  /  Over  2.00
ΜΙΛΑΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ           1   1.90


άλλες επιλογές

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ     Χ   3.00  /  2-3 γκολ  1.70
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    Χ2  2.90/2.80
ΠΑΡΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ        2-3 γκολ  1.70


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου