Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Συνδρομιτικά sites προγνωστικών στοιχήματος και άλλα φαιδρά

Αρκετά χρόνια πίσω βάλαμε με έναν φίλο από 25 ευρώ και πληρώσαμε  συνδρομή για έναν μήνα σε κάποιο από τα Ελληνικά συνδρομητικά σάιτ προγνωστικών στοιχήματος που υπόσχονται σίγουρα κέρδη.Έτσι για να μας φύγει η περιέργεια βρε αδερφέ.


Από όσο μπορούσα να κρίνω ο ιδιοκτήτης του site πρέπει να έβγαζε και να βγάζει αρκετά χρήματα από τις δραστηριότητες του. Τον έβλεπα σε TV,εφημερίδες, περιοδικά όπως και στο internet.

Το πρώτο ματς που μας έδωσε λοιπόν ήταν  με γηπεδούχο την Αούστρια Βιέννης εναντίον μιας ομάδας της Β Εθνικής Αυστρίας για το κύπελλο.

Δεν ήταν τόσο το οφθαλμοφανές που μας άφησε παγωτό μα η απόδοση που τότε στην Betfair μετά βίας άγγιζε το  1,14 !!

Φυσικά και δεν στοιχηματίσαμε όμως μετά την λήξη του αγώνα που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0-4 σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Αυστριακού κυπέλλου στείλαμε στον φιλάρα ένα email όπου του εξηγούσαμε ευγενικά πως δεν ήταν δυνατόν πληρώνουμε συνδρομή για να ποντάρουμε σε μονά αποδεκτά με αποδόσεις της τάξεως του 1,14 , αφήνοντας όνομα και τηλέφωνο

Όντως όπως αρμόζει σε σωστό επαγγελματία ο τύπος την άλλη μέρα επικοινώνησε μαζί μας μέσω κινητού.

Θυμάμαι το πρόσωπο του φίλου μου που μιλούσε μαζί του να γίνεται κόκκινο από τα νεύρα και ξαφνικά τον ακούω να λέει '' Θα μας κλάσ@@ς τα αρ@@δια '' και να διακόπτει τη συνομιλία.

-Τι έγινε ρε Γιώργο ? τον ρώτησα .

- Ο παλιομαλάκας είπε πως αν δεν μας αρέσει να μην ξαναπληρώσουμε και πως αν του γράψουμε ξανά τέτοια σχόλια σαν αυτά που κάναμε και που θίγουν την επαγγελματική του αξιοπρέπεια θα μας κάνει μήνυση !!


Το πιο καλό σχόλιο που περιγράφει τη γνώμη μου για τέτοιου είδους σάιτ το βρήκα τυχαία σε ένα φόρουμ και σας το παραθέτω:

-Ρωτάει αφελώς ένα μέλος του φόρουμ - Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο συνδρομητικό σάιτ για το στοίχημα.

-Απαντάει ένα άλλο μέλος :- Για να σου αποδείξω το μέγεθος της βλακείας και της απάτης που έχουν τα συνδρομητικά site στοιχήματος που ισχυρίζονται σίγουρο κέρδος θα σου πω το εξής :

Παλιά είχα βρει ένα πολύ μεγάλο (όπως ισχυριζόταν) site που με μια συνδρομή των 200 ευρώ το χρόνο σου έδινε σημεία και σου εξασφάλιζε οτι στη χειρότερη περίπτωση θα έβγαζες το χρόνο (εαν τους ακολουθούσες) 10 χιλιάδες ευρώ!

Τους στέλνω λοιπόν κλασικά ένα mail (όπως και σε πολλούς άλλους που ισχυρίζονται παρόμοια) και τους κάνω την εξής πρόταση :

Τα 200 ευρώ που ζητάτε είναι πάρα πολύ λίγα! Έχω μια τρομερή ευκαιρία για εσάς!

Δεν θα σας πληρώσω τα 200 ευρώ της συνδρομής ΑΛΛΑ θα μου δίνετε τα σημεία για να κερδίζω κάθε μέρα και εγώ θα σας πιστώνω το λογαριασμό με το 50% των κερδών μέσω paypal.Εαν για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ σας πληρώσω μπορείτε να διακόψετε τη συνεργασία μαζί μου την ίδια κιόλας ημέρα.

Έτσι, στο τέλος του χρόνου θα έχετε βγάλει τουλάχιστον 5.000 ευρώ ΜΟΝΟ από εμένα!

Αν μάλιστα δω οτι δουλεύει το σύστημα έχω στην Ελλάδα πάρα πολλούς σας συστήσω και να κερδίζετε και από αυτούς το 50%.Περιμένω τις απόψεις σας....

Εδώ και κάτι χρόνια ακόμα περιμένω αυτό το mail τους.....



*** Στην αρχική ανάρτηση είχα βάλει links για δύο τέτοια συνδρομητικά sites ,το Bet Vip και το Bet With me ώστε να δούνε οι αναγνώστες κάποια παραδείγματα.

 Επειδή έλαβα email τα οποία ρωτούσαν αν η περίπτωση που αναφέρω πιο πάνω αφορούσε κάποια από τα 2 αυτά sites πρέπει να δηλώσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων πως τα site αυτά τα επέλεξα τυχαία και πως τόσο το BetVip όσο και το Bet With me δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ιστορία που σας ανέφερα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου