Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τα φαβορί των ευρωεκλογών σύμφωνα με τις εταιρίες στοιχημάτων

Μόλις πέντε μέρες πριν τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή, δίνουν και παίρνουν τα στοιχήματα μέσω εταιριών για το ποιοι θα είναι οι νικητές και οι ηττημένοι της εκλογικής αναμέτρησης.

Φαβορί φαίνεται να είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους πληρώνοντας κατά μέσο όρο 1,10, απόδοση που είναι εξαιρετικά χαμηλή. Απόδοση, σημαίνει πως εάν ποντάρουν 1 ευρώ στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και κερδίσουν, 1 ευρώ και 10 λεπτά.

Δεύτερο φαβορί εμφανίζεται η ΝΔ με αποδόσεις που διαφέρουν. Για παράδειγμα, μπορεί να βρει κανείς την επιλογή της ΝΔ για να κερδίσει τις εκλογές με απόδοση 3,60. Πράγμα που σημαίνει πως εάν ποντάρετε 1 ευρώ στη νίκη του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά θα πάρετε πίσω 3 και 60 λεπτά.

Στην εταιρία Goalbet πρώτο φαβορί εμφανίζεται και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ, με απόδοση στο 1,14. Η ΝΔ είναι το δεύτερο με 3,60. Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται τρίτη με ποσοστό 10, ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση έρχονται το ΚΚΕ και Το Ποτάμι.



Η εταιρία Stoiximan δίνει 1,06 στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεύτερο φαβορί είναι η ΝΔ, με απόδοση 8,70. Στην ίδια εταιρία, μπορεί να επιλέξει κανείς και τη διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα. Νίκη με διαφορά άνω του 1,95% του ΣΥΡΙΖΑ επί της ΝΔ δίνει απόδοση 1,20, ενώ σε περίπτωση ήττας της ΝΔ με ποσοστό λιγότερο του 1,95% πληρώνει 4,30 στο ένα ευρώ.



Όσον αφορά  τα στοιχήματα μεταξύ  Χρυσής Αυγής και  Ποταμιού, 1,15 πληρώνει η νίκη του ακροδεξιού κόμματος έναντι 5,00 αυτό του Σταύρου Θεοδωράκη. Ανάμεσα σε ΚΚΕ – Ελιά, η νίκη του αριστερού κόμματος δίνει 1,55, έναντι 2,35 της Ελιάς.

Στην Playbet, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πρώτο φαβορί με απόδοση που αγγίζει το 1,15, στη δεύτερη θέση η ΝΔ δίνει 3,40, ενώ σε περίπτωση που κάποιο άλλο κόμμα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους έχει απόδοση 30,00. Από την άλλη η Sporting Bet απέσυρε το στοίχημα 4 ημέρες πριν, όταν η απόδοση του φαβορί ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν περίπου στο 1,33.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου