Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Δικαίωσε τον Παναθηναϊκό το ΑΣΕΑΔ

Το ΑΣΕΑΔ δεν επικύρωσε την απόφαση… έκτρωμα του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, κάνοντας δεκτή την έφεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αποδίδοντας δικαιοσύνη για τη νίκη των πράσινων επί του Ολυμπιακού στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

H απόφαση - «πραξικόπημα», όπως είχε χαρακτηριστεί, δεν πέρασε ποτέ και έτσι ο Παναθηναϊκός που είχε επικρατήσει με 77-76 μέσα στο παρκέ των ερυθρολεύκων θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό της διοργάνωσης με στόχο την πρόκριση και φυσικά τη συνέχεια στο σερί κατάκτησης των τίτλων.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 ευρώ και πλέον η ΕΟΚ θα κληθεί να ορίσει τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, ματς που πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου.

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει ένσταση για παράνομη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο, στον αγώνα που ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με 77-76. Η αρχική απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ ήταν αρνητική, καθώς δήλωσε αναρμόδιος να αποφασίσει, όμως ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, που γύρισε την υπόθεση στο πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο του ΕΣΑΚΕ. Ακολούθησε η απόφαση - σκάνδαλο που δικαίωνε τους ερυθρόλευκους, όμως στην προσφυγή των πρασίνων το ΑΣΕΑΔ «ακύρωσε» την πρωτόδικη απόφαση και δικαίωσε τον Παναθηναϊκό.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έχει ήδη προκριθεί ο Απόλλων Πατρών.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου