Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Copa America: Σούπερ παιχνίδι (3-3) η Χιλή με το Μεξικό

Εντυπωσιακό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν, στο γήπεδο ή από την τηλεόραση, τον αγώνα ανάμεσα στη Χιλή και το Μεξικό, που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 3-3 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, στον 1ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα.

Οι «τρικολόρες» προηγήθηκαν με τον Βουόσο στο 21΄, ο Βιδάλ ισοφάρισε στο 22΄, οι Μεξικανοί ξαναπέρασαν μπροστά με τον Χιμένεθ στο 29΄, αλλά οι Χιλιανοί έφτασαν στο 2-2 με τον Βάργκας στο 42΄.

Οι γηπεδούχοι και διοργανωτές κατόρθωσαν να προηγηθούν για πρώτη φορά στο 55ο λεπτό με πέναλτι του Βιδάλ, ο οποίος έφτασε ήδη στα τρία γκολ αν και μέσος, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Βουόσο στο 66΄.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Βολιβία πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση ύστερα από 18 χρόνια (!), νικώντας με 3-2 το Εκουαδόρ.

Οι Βολιβιανοί πήραν σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκαν 3-0 με τους Ράλδες στο 4ο, Σμέντμπεργκ στο 18ο και Μορένο (πέναλτι) στο 43ο λεπτό, κι ενώ ο Βαλένσια είχε χάσει πέναλτι στο 38΄.

Ο Ισημερινός, από την πλευρά του, ανασυντάχθηκε στην επανάληψη, πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν κατόρθωσε παρά να μικρύνει το εύρος της ήττας του με τα τέρματα των Βαλένσια στο 48΄ και Μπολάνιος στο 82΄.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου