Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Europa League: Πρόκριση με θρίαμβο (6-0) για ΠΑΟΚ

 Επιβλητικός απόψε ο ΠΑΟΚ, διέλυσε με 6-0 τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Τούμπα με 6-0 και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει μία από τις Λίνφιλντ ή Σπάρτακ Τρνάβα, καθώς υπερκάλυψε την ήττα (1-2) της περασμένης εβδομάδας στην Κροατία.

Ο ''Δικέφαλος'' είχε ήδη πάρει σκορ πρόκρισης στα πρώτα επτά λεπτά έχοντας φτάσει στο 2-0, ενώ στο 14΄ το σκορ ήταν ήδη 3-0. Στο 3΄ μετά από προσπάθεια του Μακ η μπάλα στρώθηκε στον Λούκας που άνοιξε το σκορ, ενώ στο 7΄ ο Ισπανός έβγαλε μόνο τον Μακ απέναντι στον Ζελένιτσα, κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα.

Στο 14΄ ο Κουλούρης έβγαλε τη σέντρα για τον Πέλκα, που με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λοκομοτίβα (από ελεγχόμενη θέση) για τρίτη φορά, ενώ στο στο 34΄ ο Κίτσιου με σουτ έξω από την περιοχή ''έγραψε'' το 4-0, σε έναν επιθετικό μονόλογο της μακεδονικής ομάδας.

Στην επανάληψη ο "Δικέφαλος" έφτασε στο 5-0 στο 60΄ με αυτογκόλ, όταν ο Μακ έκανε τη σέντρα από αριστερά, με τον Μρτσέλα να απομακρύνει πάνω στον Αντριάσεβιτς για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα από το σώμα του τελευταίου.

Το... σόου είχε όμως και συνέχεια, αφού στο 84΄ ο Μακ, από γύρισμα του Κίτσιου, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο θριαμβευτικό 6-0 και παράλληλα σημείωσε το τρίτο τέρμα του στις δύο αναμετρήσεις με τους Κροάτες.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου