Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Stanleybet: Προσφυγές για τα καταστήματα στην Ελλάδα

Προσφυγές, με σκοπό την άρση της σφράγισης των δύο καταστημάτων της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατέθεσε η Stanleybet International, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Οκτωβρίου 2008, η Stanleybet International, η οποία δραστηριοποιείται στη διασυνοριακή παροχή αθλητικού στοιχήματος στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας δύο καταστημάτων της, ενός στην Αθήνα και ενός στη Θεσσαλονίκη.

Στις 7 και στις 10 Νοεμβρίου 2008 αντίστοιχα, μετά από μήνυση της ΟΠΑΠ Α.Ε., η Αστυνομία εισέβαλε στα δύο καταστήματα της εταιρείας, συλλαμβάνοντας τους διαμεσολαβούντες και κατέσχεσε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, χρήματα και κουπόνια, ενώ στην περίπτωση του καταστήματος Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν και τρεις παρευρισκόμενοι πελάτες.

Οι εισαγγελείς των δύο πόλεων διέταξαν την επόμενη ημέρα περαιτέρω έρευνα, αφήνοντας τους διαμεσολαβούντες και τους πελάτες ελευθέρους.

«Η Stanleybet International, συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά το δικαίωμά της να παρέχει τις υπηρεσίες της διασυνοριακά στον τομέα του αθλητικού στοιχηματισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα πάντοτε με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Η Stanleybet International ως βρετανική εταιρεία με μακρά παράδοση έχει βασική αρχή λειτουργίας της την απόλυτη διαφάνεια και παρέχει τις υπηρεσίες της με υπευθυνότητα και συνέπεια», επισημαίνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου