Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Κυριακή 20/11/2011

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος.
Πέρασε και το ντέρμπι των "αιωνίων". Σε ένα χορταστικό παιχνίδι που τελικά δεν έγινε το πολυπόθητο over, αν και θα μπορούσε να έχει γίνει από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Τι να κάνουμε; Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Αυτά έχει και ο τζόγος. Αυτά αγαπάμε!

Πάμε στα σημερινα...

Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα σε όλα τα πρωταθλήματα με ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θα ξεκινήσω από Αγγλία και πρέμιερ, με το σημαντικότερο παιχνίδι της σημερινής μέρας. ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Η Τσέλσι, τη χρειαζόταν τη διακοπή του πρωταθλήματος, για να συνέλθει από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Δυο ήττες και μια νίκη κόντρα στη Μπλάκμπερν ο απολογισμός της πριν τη διακοπή. Η Λίβερπουλ από τη μεριά της ουτε και φέτος πείθει πως θα είναι άξια να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Πέρα από τη μαχητικότητα και τη βαριά φανέλα της δε βλέπω τίποτα αισιόδοξο σε αυτή. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα δώσω προβάδισμα στους γηπεδούχους. Θα περίμενα κάτι καλύτερο στον άσο, αλλά θα συμβιβαστώ και με το 1.75.

Πάμε Γερμανία και στο παιχνίδι ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται σαφώς βελτιωμένοι με το Φινκ στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια. Η Χόφενχαιμ είναι ντεφορμέ. Έχει να κάνει νίκη σχεδόν ένα μήνα. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα, για το Αμβούργο, να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη και να πάρει βαθιά ανάσα. Στο 2.15 βρίσκουμε τον άσο.

Β' Ισπανίας για συνέχεια και ΕΛΤΣΕ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ. Από τη μεγάλη νίκη ψυχολογίας στο ντέρμπι με τη Θέλτα προέρχεται η Λα Κορούνια. Η Έλτσε παρά τα θετικά αποτελέσματα δε πείθει και δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Η Ντεπορπίβο έχει την εμπειρία να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα. Χ2 με αποδόσεις 3.00/2.75.

Από Βραζιλία θα κρατήσω τον άσο στο παινίδι ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ. Οι γηπεδούχοι ύστερα από τη χθεσινή νίκη της Βάσκο, δε βλέπουν άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Οτιδήποτε άλλο ισοδυναμεί με αυτοκτονία και πιθανή απώλεια του τίτλου. 1.35 ο άσος.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ                                 1    1.75
ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ                        1    2.15
ΕΛΤΣΕ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ                            Χ2    3.00/2.75  
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ           1    1.35

Άλλα παιχνίδια

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΧΕΤΑΦΕ              1    2.05
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ. - ΑΑΧΕΝ          Over    1.50
ΡΟΜΑ - ΛΕΤΣΕ                                    1     1.25
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ - ΜΠΡΑΓΚΑ  1   1.75

πιθανές μπόμπες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ         Χ2    3,75/ 5,85
ΦΙΤΕΣΕ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ                      2    3,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου