Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αυτό θα πει «χιτσκοκικό φινάλε»!

«Ένας αγώνας ποδοσφαίρου τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή», λέει το πασίγνωστο ρητό. Την αλήθεια του οποίου φρόντισαν να επιβεβαιώσουν με εμφατικό τρόπο οι παίκτες των αγγλικών Άλφρετον Τάουν και Χέις εντ Γίντινγκ!

Οι δύο ομάδες ήλθαν αντιμέτωπες το περασμένο Σάββατο (26/11) στην έδρα της πρώτης στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της 5ης κατηγορίας του ποδοσφαίρου της «Γηραιάς Αλβιώνος».

Η γηπεδούχος προηγούνταν με 1-0 ως το 92ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη σε τέρμα του Νέηθαν Άρνολντ. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, όμως, ο τελευταίος από… ωραίος έγινε μοιραίος, αφού έφερε το ματς στα ίσα… με αυτογκόλ!

Πολλοί φαντάστηκαν ότι το παιχνίδι τελείωσε εκεί. Λάθος! Όσο κι αν φαντάζει απίστευτο στα εναπομείναντα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων σημειώθηκαν… άλλα τρία γκολ, με την Άλφρετον να παίρνει τελικά τη νίκη με σκορ 3-2!!! Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι «έγινε το έλα να δεις»!

Συγκεκριμένα, στο 93’ ο Τζέηκ Μουλτ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, στο 95’ ο Λουίς Σοάρες ισοφάρισε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, και στο 96ο λεπτό ο Νέηθαν Τζάρμαν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε αποθέωση!!!

Ο τεχνικός των νικητών, Νίκι Λο, μετά το τέλος του δραματικού αγώνα, όταν… συνήλθε δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του τα παρακάτω: «Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί. Νικήσαμε χάρη στην αποφασιστικότητα μας. Δεν εγκαταλείψαμε!».

Όσο για τον προπονητή των ηττημένων, δεν μάθαμε εάν έκανε κάποια δήλωση...





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου