Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Τρίτη 3/1/2012

Το πρώτο και μάλιστα εβδομαδιαίο κουπόνι του 2012 είναι γεγονός. Μπροστά μας έχουμε πολλά και σπουδαία παιχνίδια και σε Πρέμιερ που συνεχίζει ακάθεκτη, αλλά και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα που σιγά, σιγά ξαναμπαίνουν στην στοιχηματική ζωή μας.


Μαζί με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης επιστρέφει και η πολυαγαπημένη μας Super League. Σήμερα κιόλας έχει τρία ματσάκια στο κουπόνι. Τρέξτε να προλάβαιτε!

Στα χθεσινά.. κατά πρώτο λόγο ήταν η σειρά της Άρσεναλ να κάνει τη γκέλα, με μια επεική ανατροπή της Φούλαμ στα τελέυταία λεπτά. Στο ματς αυτό αποφύγαμε τον κουβά με το 2-3 γκολ. Στο άλλο παιχνίδι που έγινε η έκπληξη, αν και κάτι με έτρωγε να το αποφύγω ή να το κοντράρω, όπως είχα γράψει...τελικά πήγα με το φαβορί και το πλήρωσα... Άστον Βίλα - Σουόνσι 0-2!


Ας δούμε, τι περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι μας...



Πολλά ωραία και περίεργα είδαμε τις τελευταίες μέρες στην Πρέμιερ Λιγκ, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας τις γιορτινές αυτές μέρες. Κι αφού χορτάσαμε τις εκπλήξεις, επιστροφή με ένα μεγάλο παιχνίδι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Οι "πολίτες" προέρχονται από την ήττα στις καθυστερίσεις από τη Σάντερλαντ και γενικά μέτριες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Η Λίβερπουλ στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ και παρά τις απουσίες που είχε έβγαλε ψυχή και φανέλα και κατάφερε να μετατρέψει το 0-1 σε 3-1. Και γενικά σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια που έχει κληθεί να δώσει έχει ανταπεξέλθει. Η Σίτι θα πρέπει να σοβαρευτεί αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Μια νίκη σήμερα, απέναντι στη Λίβερπουλ θα είναι ότι καλύτερο για να της δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ θα πάρω το ρίσκο για τον άσο του 1.80, σε ένα αντικειμενικά δύσκολο παιχνίδι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Ο.Φ.Η. Ο νέος χρόνος και το ξεκίνημα της super league φέρνει αντιμέτωπες δυο ομάδες που τα τελευταία χρόνια δε θα μπορούσαμε να πούμε πως διατηρούν και σχέσεις στοργής. Κάθε άλλο... Λόγω ειδικών συνθηκών, φανατισμένη ατμόσφαιρα κτλ., αλλά και με δεδομένη την κούραση του Ο.Φ.Η. θα επιλέξω το ρίσκο στον καλοπληρωμένο, αλλά οριακό άσο του ΠΑΣ με 2.10 απόδοση.

Κλείνω τριάδα με το πάτημα στον άσο της ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ απέναντι στην Ι.ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ. Η Γαλατά φέτος δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στο θρόνο του τουρκικού ποδοσφαίρου. Η συμπολίτισσα Μπουγιουσεχίρ, δε φαίνεται ικανή να της κόψει το δρόμο και το 1.30 του άσου φαντάζει ιδανική επιλογή για να κλείσουμε το δελτίο μας.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ      1   1.80
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Ο.Φ.Η.                   1   2.10
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - Ι.ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ  1   1.30

άλλες επιλογές

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ   Χ2   3.00/2.80
ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ               2-3 γκολ  1.80

πιθανή μπόμπα...

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ    Χ2   4.25/7.25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου