Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Προτάσεις - Τρίτη 4/11/2014

Επιστροφή στο Champion's League με πολλούς και σημαντικούς αγώνες, που θα κρίνουν πολλά για την πορεία των ομάδων στο εξής. Ελληνικό χρώμα και ενδιαφέρον έχει η σημερινή ημέρα, αφού αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους σε ένα ματς καθοριστικό και για τις δυο ομάδες.

Πριν δούμε τις τελικές επιλογές, ήθελα να αναφερθώ σε δυο παιχνίδια που σκέφτομαι να αποφύγω.

Πρόκειτε για το ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ και το ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΟΝΑΚΟ. Δύο παιχνίδια που με με πρώτη ματιά μοιάζουν με άσους. Δυο άσους που ενδεχομένως και να επαληθευτούν. Όμως σε τέτοιες αποδόσεις δεν τους παίζω ούτε για αστείο. Αποδόσεις 1.65 και 1.75 στον ΟΠΑΠ αντίστοιχα. Είναι τέτοιο το πρόγραμμα σήμερα που φαίνεται πως τα μεγάλα φαβορί εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Από την άλλη όμως οι τιμές τους είναι ιδαίτερα χαμηλές και μη ελκυστικές στους περισσότερους παίκτες. 'Ετσι ψαχνοντας για μεγαλύτερες αποδόσεις ένα μεγάλο μέρος του κόσμου παίζει αυτά τα δυο παιχνίδια. Παιχνίδια παγίδες για μένα. Άσο Μπενφίκα "βλέπει" και παίζει όλος ο κόσμος. Είναι η τελευταία της ευκαιρία, "πρέπει" να κερδίσει και...και...και... Αλλά με τα "πρέπει" και τα "και" δεν… κέρδισε κανείς! Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον παιχνίδι της Βασιλείας. Καλύτερη και πιο έμπειρη, δυνατή έδρα κτλ. κτλ. Το γεγονός ότι περνάει εποχή ντεφορμαρίσματος το παραβλέπουμε... Επαναλαμβάνω μπορεί να έρθουν οι δυο άσοι, αλλά στην τιμή που προσφέρονται δε με ενδιαφέρει να αγοράσω. Μένω μακριά ή αν έχω εικόνα από τους αγώνες (δύσκολο γιατί θα βλέπω τον Ολυμπιακό), θα ρίξω κάτι στο LIVE. Από 'κει και πέρα το μόνο που ίσως αξίζει είναι τα 2-3 γκολ και για τα δυο παιχνίδια.



Πάμε στον αγώνα του Ολυμπιακού τώρα. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ματς-τελικός και για τους δυο. Άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη καμιά σχέση με τις κακές εμφανίσεις του στην Ελλάδα. 'Εχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως δύσκολα χάνει στην Ευρώπη. Οι εποχές της εφτάρας έχουν περάσει. Η Γιούβε, από τη μεριά της, γνωρίζει πως αν δεν κερδίσει σήμερα, θα έχει μεγάλο πρόβλημα και γι' αυτό θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Λογικό φαβορί, σε πολύ χαμηλή τιμή όμως. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ με 1.95 απόδοση, αφού δε βλέπω να ξεφεύγει το σκορ. Ακόμα κι αν ο Ολυμπιακος πάρει αποτέλεσμα, έχω πιθανότητες να είμαι μέσα στα συνολικά γκολ.


ΑΡΣΕΝΑΛ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Επικράτηση των Λονδρέζων και όβερ βλέπω στο παιχνίδι. Η Άντερλεχτ δε νομίζω πως είναι ικανή να απειλήσει τη σοβαρή Άρσεναλ. Οπότε κρατάμε το Over με 1.53 απόδοση ή επιλέγουμε 1+Over με 1.85.


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Απογοητευτική η Γαλατά στις ευρωπαικές της υποχρεώσεις. Βίοι αντίθετοι για τη Ντόρτμουντ. Χάλια στη Γερμανία, άριστα στην Ευρώπη. Νομίζω πως εύκολα θα καθαρίσει και το σημερινό ματς. Άσος από ημίχρονο με 1.66 και Over με 1.53.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι από άποψη συλλόγων, αλλά όχι βάση της εικόνας των δυο ομάδων. Η Λίβερπουλ έχει τα χάλια της. Ακόμα και τα δεύτερα της Ρεάλ, τον έχουν τον αγώνα. Θα αποφύγω τα πολλά γκολ στο παιχνίδι (πχ. 4-6) γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι ενδεκαδα θα κατεβάσει η Ρεάλ, με την άνεση που της δίνει το απόλυτο στον όμιλο. Κρατάω τον άσο με χάντικαπ -1 και απόδοση 1.57. Επιπλέον υπάρχει ένα ενδιαφέρον στα ειδικά στοιχήματα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάζεται ένα γκολ για να φθάσει τον Ραούλ (71) στην κορυφή των πρώτων σκόρερ της Ρεάλ. Ώρα για ρεκόρ λοιπόν, με τον Πορτογάλο να πληρώνει 1.36 να σκοράρει σε όποιο χρονικό σημείο του αγώνα και 3.00 αν σκοράρει πρώτος.



Στα ΜΑΛΜΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και ΖΕΝΙΤ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ θα παραμείνω θεατής προς το παρόν, εκτός κι αν προκείψει κάτι εξαιρετικό στο live...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου