Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Προτάσεις: Τετάρτη 5/11/2014

Champion's League Μέρος 2ο απόψε το βράδυ. Στο κουπόνι μας ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια με χθες, όσο αφορά τις αποδόσεις. Υπάρχουν κάποια δυνατά φαβορί σε τιμές όμως που δεν αποτελούν ευκαιρία, έτσι θα κυνηγήσουμε στα γκολ ή σε κάποια ειδικά για να ανεβάσουμε κάπως τις αποδόσεις.

Ας δούμε το πρόγραμμα και τις επιλογές μας:



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Αποτελεί, κατά την ταπεινή μου γνώμη, το πιο ισχυρό στάνταρ του δελτίου ο σημερινός άσος (1.30) της Σίτι. Οι "πολίτες" αφού κατάφεραν να χάσουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους στον πρώτο αγώνα (2-2 από 0-2), σήμερα δεν έχουν περιθώρια για νέα γκέλα. Σαφώς και είναι ισχυρότεροι σε όλους τους τομείς αρκεί να επιδείξουν την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα. Αξίζει και ο άσος από ημίχρονο με 1.66.


ΜΠΑΓΕΡΝ - ΡΟΜΑ παίζουν για τον ίδιο όμιλο. Οι ρωμαίοι έχουν στο μυαλό το ντροπιαστικο 1-7 του πρώτου αγώνα και αυτή τη φορά θα είναι πιο υποψιασμένοι. Όμως αλήθεια, ποιος μπορεί να σταματήσει αυτή την Μπάγερν; Για τον άσο όμως ούτε λόγος, αφού προσφέρεται στο εξεφτελιστικό 1.20. Προτιμότερο είναι το over με 1.40 ή ακόμα και το 2.25 για συνολικα 2-3 γκολ, με περισσότερο, βέβαια, ρίσκο.


ΑΓΙΑΞ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η Μπαρτσελόνα θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί κόντρα στον Άγιαξ, με τον Λουίς Σουάρες να κάνει το ντεμπούτο του και στη διοργάνωση. Ο Άγιαξ σφίζει από ταλέντο και θα είναι πιστεύω ανταγωνιστικός. Δε θα ψάξω την έκπληξη στο 1Χ, αλλά μιας και περιμένω ανοικτό παιχνίδι κρατάω το over έστω και στο 1.40.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΑΠΟΕΛ: Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ταξιδεύει στο Παρίσι με στόχο να δυσκολέψει ξανά τον Ιμπραϊμοβιτς και την παρέα του. Κανείς δεν αμφισβητεί την ανωτερότητα της γαλλικής ομάδας, όμως κι εδώ η απόδοση του άσου δεν έχει την παραμικρή αξία για να βάλουμε τα λεφτά μας. Ο ΑΠΟΕΛ αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, γι' αυτό θα επιλέξω τα 2-3 γκολ στο σύνολο με απόδοση 2.05.


ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΤΣΕΛΣΙ: Περιμένω μια Τσέλσι σοβαρή, χωρίς όμως διάθεση να αποτελιώσει τους Σλοβένους. Σίγουρα το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, θα είναι στο μυαλό του Μουρίνιο και ίσως δούμε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Μια επαγγελματική νίκη, είναι ίσως το πιθανότερο σενάριο. Έτσι θα κρατήσω κι εδώ τα 2-3 γκολ με 2.05, αλλά και το διπλό από ημίχρονο με 1.72.


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ - ΣΑΛΚΕ: Οι Πορτογάλοι είναι αυτοί που καίγονται περισσότερο για το αποτέλεσμα καθώς η Σάλκε βολεύεται και με την ισοπαλία. Πριν από 15 ημέρες η Σπόρτινγκ έδειξε ότι μπορεί, και αδικείτε από το εις βάρος της 4-3. Περιμένω, σήμερα, τους Γερμανούς πιο καλοστημένους αμυντικά και θεωρώ πως μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Λισσαβώνα. Η διπλή ευκαιρία για το Χ2 πληρώνει 1.85.


ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΠΟΡΤΟ: Ιδιαίτερα αμφίρροπο το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να επιθυμούν τη νίκη και μόνο. Στο 2.80 πλέον η τιμή για τον άσο, που παρά τη δυσκολία του αγώνα, σκέφτομαι να τον τιμήσω σε ένα μονό. Κατά τ' άλλα το 2-3 γκολ (1.95) φαντάζει κι εδώ ως μια καλή λύση.


ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: Οτιδήποτε άλλο πλην του άσου θα θεωρηθεί έκπληξη και μάλιστα μεγάλη. Οι Λευκορώσοι ακόμα μετρούν γκολ. 6 από την Πόρτο, 7 από τη Σαχτάρ. Η νίκη απόψε θα δώσει στους γηπεδούχους σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Θα κρατήσω τον άσο από το ημίχρονο με 1.61. Ενώ καλοβλέπω και το 1 & Over 2,5 με απόδοση 1.72.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου