Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Νίνης, η επιστροφή!

Ο Σωτήρης Νίνης επιστρέφει... σπίτι του καθώς αναμένεται να υπογράψει για τα επόμενα 2,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και μένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του διεθνούς μεσοεπιθετικού στο «τριφύλλι».

Ο Νίνης, που είχε φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2012 για την Πάρμα δεν «έπιασε» στην ιταλική ομάδα (μόλις 14 συμμετοχές και άλλες 12 ως δανεικός στον ΠΑΟΚ) και το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος.

Στην μεγάλη απορία που θα έχουν πολλοί γιατί ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον παίκτη τώρα και γιατί δεν το έκανε το καλοκαίρι, η απάντηση είναι πως ο Νίνης ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες που είχε να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Αυτό δεν έγινε και ο 24χρονος διεθνής, που εδώ και καιρό κάνει ατομικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος, πλησιάζει περισσότερο από ποτέ στον Παναθηναϊκό, με την έλευση του Τάκη Φύσσα να παίζει μεγάλο ρόλο.

Η απόκτησή του βεβαίως γίνεται με την σύμφωνη γνώμη του Νίκου Νταμπίζα και του Γιάννη Αναστασίου, με την ελπίδα πως θα «αναγεννηθεί» (για πολλούς είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία) όπως συνέβη με τους Μπεργκ, Πράνιτς, Μέντες...




ΠΗΓΗ 



Διαβάστε επίσης:

 Ημέρες & έργα Νίνη στον Παναθηναϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου