Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Στόχος επετεύχθη για τον Παναθηναϊκό, τρίτος και 2-1 τη Βέροια

Ο Παναθηναϊκός «έπιασε» την Καλλονή στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ με απόλυτο πρωταγωνιστή για μία ακόμη φορά τον Μπεργκ (κέρδισε πέντελντι και πέτυχε γκολ). Οι «πράσινοι» στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής, επικράτησαν 2-1 της Βέροιας και πλέον βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και τέσσερις από τον Ολυμπιακό.

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Πράνιτς (26΄ πέναλτι) και Μπεργκ (47΄), ενώ για την ομάδα της Ημαθίας που από το 26΄ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μαλόν, μείωσε ο Καλτσάς στο 68'.

O Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πριν ακόμη τη συμπλήρωση του πρώτου 30λεπτου, κατάφερε να βρεθεί στο θέση του οδηγού στο σκορ, ενώ είχε την ευκαιρία για να σημειώσει και ένα ακόμη τέρμα.

Μόλις στο 8ο λεπτό, το κοντινό βολέ του Μπεργκ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη, όμως στο 26΄ η υπεροχή των «πρασίνων» μεταφράστηκε σε γκολ.

Ο Μπεργκ ανατράπηκε από τον Μαλόν και ο Πράνιτς από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ. Στην ίδια φάση ο Μαλόν αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κύζα, με αποτέλεσμα η Βέροια να αποκτήσει αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στο 47ο λεπτό ο Μπεργκ με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του «τριφυλλιού» (2-0), όμως η Βέροια σε ένα... νεκρό σημείο του αγώνα και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να μειώσει το σκορ.

Στο 68ο λεπτό ο Καλτσάς εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ παραβίασε την εστία του Στιλ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Από εκεί και πέρα έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε σκληρό παιχνίδι.




ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (73΄ Καρέλης), Λαγός, Μπεργκ (84΄ Δώνης), Ζέκα, Νάνο, Μπούι (63΄ Πέτριτς), Μπούρμπος, Πράνιτς.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μπράβο, Μπατιόν, Καλτσάς (76΄ Εσπάρθα), Όστοιτς, Ντουμίτρου (63΄ Μπαργκάν), Μαλόν, Μπαλάφας, Μπεν, Γεωργιάδης (39΄ Βάσκες), Καλί.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου