Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Επιστρέφει στην Ελλάδα η bwin;

Αν η συγκεκριμένη φήμη, γίνει πραγματικότητα, αναμένεται να χαροποιήσει τους Έλληνες παίκτες του Στοίχηματος.

Από μόνη της μια τέτοια πληροφορία, ξεσηκώνει. Εξηγούμαστε από την αρχή ότι το bet3.GR μεταφέρει τις φήμες με κάθε επιφύλαξη.

Άλλωστε, η επιστροφή της bwin, αν πραγματοποιηθεί, θα αναδιατάξει μεμιάς το στοιχηματικό τοπίο μέσω διαδικτύου στη χώρα μας και θα μοιράσει εκ νέου την πίτα.

Έφτασε στ' αυτιά μας, λοιπόν, ότι η bwin, σε καθεστώς intermediary, όπως δηλαδή η bet365.gr με τη B2B Gaming Services Ltd. και ο stoiximan.gr με τη Gambling Malta Ltd., φιλοδοξεί να κάνει μεγάλο comeback στην Ελλάδα.

Τώρα, που μπαίνει μια σχετική "τάξη" και έγινε αντιληπτό ότι κάθε εταιρεία μπορεί πλέον να προβαίνει νόμιμα σε συνεργασίες εκμετάλλευσης της άδειάς της με τρόπο που εκείνη κρίνει, φτάνει να είναι διαφανής και φορολογικά ενήμερος, η bwin φέρεται να σχεδιάζει την επιστροφή σε μια αγορά που κατά τεκμήριο "τη λάτρεψε" στο παρελθόν.

Στα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου της bwin, σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάστηκε μείωση τζίρου σε καζίνο, πόκερ και μπίνγκο, εμφανίστηκε όμως ραγδαία άνοδος στο αθλητικό στοίχημα, δηλαδή στην κατηγορία Sportsbook.

Ειδικότερα, στην κατακερματισμένη -και περισσότερο απορρυθμισμένη, συγκριτικά με άλλες- αγορά των Βαλκανίων, η bwin εμφανίζει τη μεγαλύτερη άνοδο κερδών.

Είναι, λογικό, λοιπόν, να θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Άλλωστε, η εταιρεία ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι θα προχωρήσει σε μείωση εξόδων και σε αναδιανομή δραστηριοτήτων εντός του ομίλου και με βάσει τις περιοχές δραστηριοποίησης.

Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναζητείται η φόρμουλα και ήδη έχουν γίνει διερευνητικές κρούσεις σε δύο εταιρείες από τις 24 προσωρινά αδειοδοτημένες για online Στοίχημα.

Κάτι μας λέει ότι θα επανέλθουμε σύντομα με νεώτερα...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου