Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ανοιξε ο δρόμος για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης»

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αθηναίων η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης» με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Παρόντες στη συζήτηση ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Καρανάσος, ο υπεύθυνος του πρότζεκτ, Γιάννης Παναγιωτίδης, ο γενικός γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου «Κέντρο Αμπελοκήπων», Φαίδων Παπαθεοδώρου και το μέλος, Μανώλης Παπαγεωργίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλος της Επιτροπής είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Κινήματος, Νίκος Αβραμίδης.

Η αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αθηναίων συνεδρίασε την Τρίτη αναφορικά με τη «Λήψη απόφασης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο Λειτουργία και αναβάθμιση του γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με την προσθήκη νέων κερκίδων, δημοσιογραφικών θεωρείων, θεωρείων επισήμων, αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, τροποποίηση υφισταμένων κερκίδων και εξωτερικής όψης», και έδωσε έγκριση για όλα τα παραπάνω ζητήματα.

Πλέον απομένει η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην έφεση που έχει καταθέσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για να «ξεμπλοκάρει» η Περιφέρεια Αττικής το ποσό των 7 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση της Λεωφόρου.

Σύμφωνα με τη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), το γήπεδο μετά την ανακαίνιση θα ενταχθεί στην τρίτη κατηγορία της UEFA, ενώ υπήρξαν φόβοι πως το κόστος των έργων θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που αποτιμάται στη ΜΠΕ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου