Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Προτάσεις : Πέμπτη 6/11/2014

Ύστερα από ένα κακό στοιχηματικό διήμερο στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα δοκιμάσουμε την τύχη μας στη σημερινή 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα. Αγωνιστική κομβική για τη συνέχεια των ομάδα στο θεσμό.

Ας δούμε, πρώτα τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και στη συνέχεια και τις υπόλοιπες επιλογές μας.


Πρώτος χρονικά αγωνίζεται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, που υποδέχεται στη Λεωφόρο την ολλανδική ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ. Με βασικό κατά πάσα πιθανότητα τον Μάρκους Μπεργκ και sold out στην Λεωφόρο οι πράσινοι θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Πρώτη μου επιλογή η διπλή ευκαιρία 1Χ με 1.57 και γιατί όχι και στον άσο του 3.20. Όπως φάνηκε και στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων ο Παναθηναικός μπορεί. Όσο αφορά τα γκολ η επιλογή μου είναι 2-3 γκολ με 1.95.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Ένα από τα παιχνίδια που έχει πάρει πολύ ποντάρισμα το διπλό είναι αυτό της Τρίπολης. Προσωπικά θα διαφωνίσω. Εκτιμώ πολύ την ομάδα των Αρκάδων και έχω την εντύπωση ότι θα δυσκολέψει πολύ τους Εγγλέζους. Ρισκάρω στο 1Χ με 2.05. Στα γκολ με καλύπτει κι εδώ το 2-3 γκολ με 1.95.


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ.: Ο δικέφαλος δε μου έχει αρέσει στα μεχρι τώρα ευρωπαικά του παιχνίδια. Σίγουρα θα υπάρχει στο μυαλό και το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναικό στη Τούμπα, σε μια χρονιά που ο Π.Α.Ο.Κ. δείχνει ότι μπορεί να ανατρέψει το δεδομένα στην Ελλάδα. Ακόμα και με ήττα σήμερα γνωρίζει πως έχει την τύχη στα χέρια του στα επόμενα παιχνίδια με Γκινγκάμπ εντός και Ντιναμό Μινσκ εκτός. Τα 2-3 γκολ (1.95) μου μοιάζει κι εδώ ως η πιο ορθολογική επιλογή, ενώ αν επιλέξουμε σημείο θα κινηθώ οριακά προς τον άσο (1.61).



Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζω τον άσο (1.35) της ΝΑΠΟΛΙ απέναντι στη ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ, και την επικράτηση της ΕΒΕΡΤΟΝ κόντρα στη ΛΙΛ (1.85 ο άσος).

Αρκετά γκολ και Over πιστευω πως είναι τα παιχνίδια: ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (1.53) , ΖΥΡΙΧΗ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (1.65) και ΣΕΒΙΛΛΗ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (1.70).


Τέλος, θεωρώ πως αξίζει τον κόπο θα ποντάρουμε το Χ2 (1.40) στο ΡΙΟ ΑΒΕ - ΣΤΕΑΟΥΑ (ή να κυνηγήσουμε το καθαρό διπλό των Ρουμάνων με 2.55) και Χ2 (1.42) επίσης στον αγώνα ΑΣΤΡΑ - ΣΕΛΤΙΚ (το διπλό 2.60).



Αυτά και για σήμερα... Αυριο επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Μην παραλείψετε να διαβάσετε ένα αφιέρωνα στο SPORT24, για απίθανες στιγμές κατά τη διάρκεια αγώνων στην Ελλάδα όπου ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ:

Όταν το χορτάρι γίνεται ρινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου