Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Έχασε τη μάχη για το ιπποδρομιακό ο Κόκκαλης

Έχασε οριστικά ο Κόκκαλης στοίχημα καθώς το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε και τις τρεις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων της Intralot και έκαναν δεκτή την παρέμβαση του ΟΠΑΠ.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας του Δ΄ Τμήματος με τις υπ΄ αριθμ. 406-408/2014 αποφάσεις τους απέρριψαν και τις τρεις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων της Intralot και έκαναν δεκτή την παρέμβαση του ΟΠΑΠ.

Η Intralot Limited, με αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, ζητούσε να ανασταλούν αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ, που αφορούν στο διαγωνισμό για τη χορήγηση δικαιώματος αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για μια 20ετια.

Ειδικότερα, η εταιρεία στρέφεται κατά των αποφάσεων που κήρυξαν άγονο τον αρχικό διαγωνισμό και τον επαναπροκήρυξαν, καταλήγοντας στην ανακήρυξη ως πλειοδότη της ΟΠΑΠ investement Limited.

Η Intralot υποστήριζε ότι παραβιάστηκαν το Ευρωπαϊκό και εθνικό δίκαιο όσον αφορά τις αρχές της διαφάνειας, του υγιούς ανταγωνισμού, της ίσης μεταχείρισης, της αμεροληψίας και της μυστικότητας.

Απίστευτα πράγματα δηλαδή. Μιλούν για διαφάνεια όταν έδωσαν σχεδόν 4 φορές λιγότερα χρήματα για να αγοράσουν το στοίχημα κι ευτυχώς τους... πήραμε χαμπάρι και σταμάτησε το σκάνδαλο. Αντί το δημόσιο να πάρει 12 εκατ. ευρώ πήρε 40 εκατ. και τώρα έχουν και το θράσος να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου