Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Το «Stoiximan.gr» δίπλα και στο βόλεϊ της ΑΕΚ

Το «Stoiximan.gr» αποδεικνύει εμπράκτως ότι βρίσκεται στο πλευρό του ελληνικού αθλητισμού. Πέραν του δυναμικού της… μπασίματος στο χώρο του στοιχήματος, η ελληνική εταιρία μετά τη συμφωνία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την υιοθεσία πέντε αθλητών ενόψει της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016, ανακοίνωσε και τη χορηγική συμφωνία με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«To Stoiximan.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την χορηγική συμφωνία με το Γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ για την σεζόν 2014-2015. Σε μια δύσκολη εποχή που διανύει ο Ελληνικός αθλητισμός γενικότερα και ειδικότερα το άθλημα του Γυναικείου Βόλεϊ, το Stoiximan.gr δείχνει έμπρακτα την στήριξη του μέσα από την συγκεκριμένη συνεργασία με ένα από τα κορυφαία και πιο ιστορικά σωματεία στην Ελλάδα.

Πάγια θέση της εταιρείας είναι η πρόοδος του αθλητισμού και με την στήριξη της ΑΕΚ, η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, θέλουμε από κοινού να προωθήσουμε την σημασία του Υπεύθυνου Στοιχηματισμού και της κοινωνικής ευθύνης​».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου