Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Σε αναζήτηση νέας άδειας η 7epta7.gr

Μετά την ανακοίνωση της 7epta7 την Τετάρτη 19/11/2014 σχετικά με την αναστολή της λειτουργίας της, πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρεία έχει αρχίσει άμεσα και με εντατικές προσπάθειες την αναζήτηση νέας άδειας. Τις επόμενες μερες ίσως να έχουμε εξελίξεις που θα είναι ικανές να επαναφέρουν στον... αέρα και πάλι την νέα εταιρεία η οποία από την πρώτη της στιγμή στο χώρο έδειξε αποφασισμένη να μείνει και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.

Δείτε την ανακοίνωση με την οποία η 7epta7 γνωστοποιεί στο κοινό πως σταματά προσωρινά της λειτουργία της:

"Σημαντική ανακοίνωση από την εταιρεία (19/11/2014):

Αγαπητοί φίλοι – πελάτες,
Η YEZGaming και η 7epta7 διέκοψαν την συνεργασία τους. Επειδή σε όλες τις συνεντεύξεις Τύπου που δώσαμε στην Ελλάδα, τονίζαμε πάντα ότι ένα βασικό μας κριτήριο είναι η νομιμότητα. Σταματάμε προσωρινά την δραστηριότητά μας στην Ελλάδα και εώς ότου δημιουργηθούν ξανά οι προυποθέσεις για νόμιμη λειτουργία στην Ελλάδα.Επίσης θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι οι εγγραφές – καταθέσεις και τοποθετήσεις στοιχημάτων απενεργοποιήθηκαν προσωρινά.
Για όσους έχουν αξίες στους λογαριασμούς τους, έχουν φυσικά την επιλογή να κάνουν αίτημα ανάληψης μέσω του site www.7epta7.gr.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας προτιμήσατε".



ΠΗΓΗ

1 σχόλιο: