Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ανανεώνει με Μπουντεσλίγκα ο ΟΤΕ TV

 Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ΟΤΕ θα συνεχίσει να μεταδίδει για τις δύο επόμενες τηλεοπτικές σεζόν τους αγώνες της Μπουντεσλίγκα, μετά από σκληρό ανταγωνισμό. Οι τιμές εκτινάχθηκαν στα ύψη, καθώς υπήρξε ενδιαφέρον κι από μεγάλα δίκτα όπως το Eurosport που ενδιαφέρονταν για μια κεντρική συμφωνία.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, φαίνεται όμως πως ο ΟΤΕ θα κερδίσει και αυτή την «αναμέτρηση» όπως και εκείνη του Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, καταβάλλοντας υψηλό τίμημα.

Η Ελλάδα, αν και βρίσκεται σε κατάσταση φτωχοποίησης, σε αντίθεση με άλλες χώρες του Νότου που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, εξακολουθεί να πληρώνει τεράστια ποσά για αθλητικά τηλεοπτικά δικαιώματα.

Καθώς μπαίνουμε σταδιακά στον Δεκέμβριο έρχεται και η ώρα των απαντήσεων για ΟΤΕ, Forthnet και Vodafone-HOL.

Ο ΟΤΕ έχοντας πλέον το «βάρος» της σύμβασης με την TEAM της επόμενης 3ετίας (2015-18) στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ θα κληθεί να επιλέξει αν θα καταθέσει δεσμευτική πρόταση για τους περίπου 500 χιλιάδες συνδρομητές της Nova. Κι από την άλλη πλευρά το σχήμα των Vodafone-WIND, θα δείξει ποια είναι η τελική του στάση στο σχέδιο επέκτασης τους στη συνδρομητική τηλεόραση, έχοντας ήδη το 40% της Forthnet. Ερχεται όμως και η ώρα της αλήθειας για την ίδια τη Forthnet για να δώσει τις απαντήσεις της σε αυτό το επιχειρηματικό παιχνίδι που θα καθορίσει τον χάρτη της τηλεόρασης, του Internet και των τηλεπικοινωνιών για τα επόμενα χρόνια.





Το πόλο του Ολυμπιακού στη Nova

Ο Ολυμπιακός «παίζει» πόλο στο Len Champions League Ανδρών και κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από αύριο και για όλη τη σεζόν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση υδατοσφαίρισης. Οι «ερυθρόλευκοι» μετέχουν στον Α’ όμιλο μαζί με την ιταλική Μπρέσια, την ισπανική Μπαρτσελονέτα, τη σερβική Ραντνίτσκι, την ουγγρική Εγκερ και την ιταλική Προ Ρέκο. Η αρχή στις μεταδόσεις γίνεται αύριο με τον αγώνα Μπρέσια-Ολυμπιακός (16:00 NS4) σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου