Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Προτάσεις: Παρασκευή 21/11/2014

Ύστερα από τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων είμαστε και πάλι εδώ για να κάνουμε παιχνίδι. Πάνω που είχαμε μπει σε μια σειρά, φτου και από την αρχή. Το λέω αυτό γιατί πρόκειτε για ένα εξαιρετικά δύσκολα (στοιχηματικά) τριήμερο. Από τη μια η διακοπή θα επέδρασε ευεργετικά για κάποιες ομάδες, από την άλλη όμως, ομάδες που ήταν σε φόρμα και τις ακολουθούσαμε τον τελευταίο καιρό, ίσως τις επιρέασε αρνητικά. Και βέβαια, μην ξεχνάμε πως ακολουθεί η "καυτή" 4η αγωνιστική των ομίλων σε Γιουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ.


Λαμβάνοντας υπ' όψιν μας τα παραπάνω θα κινηθούμε αρκετά συντηρικτικά το προσεχές τριήμερο.

Από το σημερινό κουπόνι θα κρατήσω μια τριάδα.

ΟΣΕΡ - ΣΑΤΟΡΟΥ από τη Β' ΓΑΛΛΙΑΣ. Στο 1.65 με πτωτικές τάσεις ο άσος. Θα τον θεωρούμε πιο δίκαιο σε ελαφρώς πιο τσιμπημένη απόδοση, αλλά ακόμα κι έτσι η Οσέρ είναι ανώτερη ομάδα και λογικά θα τον επαληθεύσει.

ΜΕΤΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Η Παρί δείχνει πως ξύπνησε. Χαμηλό όμως το διπλό, μόλις στο 1.44. Δε νομίζω να έχει τάσεις αυτοκτονίας η Παρί. Έστω κι επαγγελματικά θα φύγει με το διπλό. Αν αποφασίσει να παίξει και μπάλα, έχει αξία και το over με απόδοση 2.00.

Κλείνω την τριάδα με τον αγώνα ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ. Βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα των Βάσκων. Ύστερα από τα αποτυχημένα αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα αρχίσει να δίνει βαρύτυτα στο πρωτάθλημα που ήδη έχει μείνει αρκετά πίσω. Σήμερα απέναντι σε μια νωχελική Εσπανιόλ θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Στο 1.80 η απόδοση του άσου.



Από το υπόλοιπο κουπόνι ίσως να αξίζει η ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ , που θα έχει την ευκαιρία απέναντι στη ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ, που αποτελει μια από τις εκπλήξεις της κατηγορίας, να δείξει τα δόντια της και να την ξεπεράσει στη βαθμολογία. Μικρός κι εδώ ο άσος στο 1,65.

Άντε να βάλουμε συμπλήρωμα και τον άσο (1.50) της ΡΟΝΤΑ κόντρα στην ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ. Δε βλέπω κάτι άλλο αξιόλογο για σήμερα.


Και επειδή σήμερα το πρόγραμμα δεν είναι δυνατό για να μας κρατήσει κολλημένους, έχω επιλέξει μερικά αρθράκια που αξίζει να ρίξετε μια ματιά για να σκοτώσουμε το χρόνο μας:

Τα "παλτά" των ελληνικών γηπέδων

Στιγμές οπαδικής τρέλας στην τηλεόραση

Referee mistakes






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου