Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ώρα να ξεκινήσει η αντεπίθεση

Φίλες και φίλοι καλησπέρα!

Ύστερα από την αποχή του τριημέρου, ελείψει σημαντικών αγώνων, επανερχόμαστε με τα προκριματικα του Euro σε μια μέρα που θα κριθούν πολλά για την Εθνική μας. Μπορεί ο αντίπαλος να μην τρομάζει, αλλά η κατάσταση τόσο στον πάγκο, όσο και στα εσωτερικά της Εθνικής, μυρίζει μπαρούτι.


ΕΛΛΑΔΑ - Ν. ΦΕΡΟΕ, λοιπόν, έχει το μενού απόψε για την Εθνική μας. Σε ένα ματς κρίσιμο, στο οποίο, όχι απλά θα πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα, αλλά και να αφήσπουμε καλές εντυπώσεις και να φωνάξουμε πως είμαστε ακόμα εδώ. Η αλήθεια είναι πως ο Ρανιέρι τα έχει κάνει μπάχαλο, όσο αφορά την τακτική αλλά και τις κλήσεις του στην εθνική, όπως σήμερα περιμένω να δω το φιλότιμο των Ελλήνων διεθνών. Η ώρα της αντεπίθεσης έφτασε. Βρίσκω το over σε πολύ καλή τιμή (1.72) και θα το αγοράσω. Από 'κει και πέρα δεν υπάρχει κάτι αξιολόγο ίσως από κάποια ειδικά, αλλά δε θα τολμήσω. Μένω στο όβερ.


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ: Τα ίδια περιμένω να δω και από τους Πορτογάλους. Ύστερα από το κακό ξεκίνημα, ένα ξέσπασμα σήμερα απέναντι στη σαφώς υποδεέστερη Αρμενία, είναι ότι πρέπει για τη συνέχεια. Στο 1.47 το over.


Αυτή θα είναι η ΔΥΑΔΑ μου για σήμερα.


Στα υπόλοιπα: Αξίζει ο άσος (2.40) της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ επί της ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ, αλλά και αυτός της ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ απέναντι στη ΒΟΡ. ΙΡΛΑΝΔΙΑ. Ούτε οι Φινλανδοί έγιναν καμιά ομαδάρα να φέρνει διπλά, αλλά ούτε κι οι Βορειοιρλανδοί επειδή νίκησαν την Ελλάδα, θα το κάνουν παντού. Οι Ρουμανία είναι σοβαρή ποδοσφαιρική σχολή και σήμερα δε θα πετάξουν την ευκαιρία. Στο 1.57 ο άσος. Τέλος στη βρετανική μονομαχία ανάμεσα σε ΣΚΩΤΙΑ και ΙΡΛΑΝΔΙΑ θα επιλέξω το G-G με 2.10 ,καθώς περιμένω να δω ανοικτό παιχνίδι και μάχη μέχρι τέλους.


Επίσης θα κρατήσω το over (2.00) στη φιλική αναμέτρηση Η.Π.Α. - ΚΟΛΟΜΒΙΑ
και τον άσο (2.00) στον αγώνα για τη Β' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ανάμεσα σε ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ και ΑΒΑΙ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου