Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΟΠΑΠ-τηλεδιάσκεψη: Έρχεται νέο παιχνίδι - Τα VLT’s το 2014

Το ξεκίνημα των VLT's και το λανσάρισμα ενός νέου παιχνιδιού στοιχήματος ανακοίνωσε ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ κ. Λουρόπουλςο ακτά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη που ακολούθησε την ανακοίνωση του πρώτου εξαμήνου της εταιρείας.

Για τα VLT's  ο κ. Λουρόπουλος επανέλαβε ότι εκκρεμεί η δημοσίευση του Κανονισμού Λειτουργίας του παιχνιδιού από την Επιτροπή Παιγνίων  και σημείωσε ότι εκτιμά ότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία των VLTs στα τέλη του α' τριμήνου του 2014.

Ωστόσο ανέφερε ότι  ακόμη δεν έχει γίνει η πρόσκληση ενδιαφέροντος για όσους επιθυμούν να εγκαταστήσουν παιγνιομηχανήματα αν ακι ε΄χουν ολοκληρωθεί  οι σχετικές επαφές με τους πράκτορες επί τους θέματος.

Το νέο παιχνίδι στοιχήματος που ετοιμάζεται να  λανσάρει η εταιρεία  θα προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις, θα ακολουθεί, σύμφωνα με τον κ. Λουρόπουλο, μία καινοτόμα προσέγγιση, και θα αξιοποιεί τις δυνατότητες των πλατφορμών που έχει αναπτύξει η εταιρεία Neurosoft, στην οποία ο ΟΠΑΠ συμμετέχει με 30%.

Για τα Κρατικά Λαχεία, ο στόχος του ΟΠΑΠ, όπως αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη, είναι να τα αναλάβει εντός του 2013, αλλά αυτό εξαρτάται από το Δημόσιο και πιο συγκεκριμένα από το τμήμα του υπουργείου Οικονομικών που τα διαχειριζόταν μέχρι τώρα.

Τα αποτελέσματα εξαμήνου δείχνουν πως θα επιτευχθούν οι στόχοι του business plan για το 2013 υποστήριξε κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Κ. Λουρόπουλος.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου