Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρασε από το Αγρίνιο και «έπιασε» κορυφή ο ΠΑΟΚ

Την τρίτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη εκτός έδρας πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 1-0, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στο «δικέφαλο» του Βορρά και που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό, προήλθε από το πέναλτι του Μακ στο 36΄.

Δυνατές μονομαχίες, νευρικότητα και πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις συνέθεσαν το σκηνικό του αγώνα στο πρώτο ημίωρο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά ο γρήγορος ρυθμός που πήγε να δώσει έπεσε απότομα και σε συνδυασμό με τη μέτρια εικόνα του Παναιτωλικού, η αναμέτρηση δεν πρόσφερε τίποτ' άλλο πέραν από ένα δύο καλά σουτ εκατέρωθεν που δεν είχαν αποτέλεσμα.

Τα λάθη στο πρώτο 20λεπτο ήταν 14 για τους γηπεδούχους και 17 για το «δικέφαλο» του Βορρά, παρ΄ όλα αυτά η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί.

Στο 35΄ ο Μακ ανατράπηκε από τον Κουτρομάνο στην περιοχή και ο Κουκουλάκης υπέδειξε πέναλτι. Ο «παθών» εκτέλεσε ψύχραιμα κι έβαλε μπροστά στο σκορ τους Θεσσαλονικείς (36΄).

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μακ έδωσε στον Αθανασιάδη, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έπιασε το δυνατό σουτ που εξουδετέρωσε με γροθιές ο Ράφαελ.

Ανώτερος ήταν ο ΠΑΟΚ και στο δεύτερο μέρος. Στο 57΄ ο Μακ σκόραρε από οριακή θέση οφσάιντ και το γκολ δε μέτρησε, ενώ επτά λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να «κλειδώσουν» τη νίκη, όταν η κεφαλιά του αμαρκάριστου Βίτορ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς κύλησε χωρίς φάσεις κι από τις δύο ομάδες, με τον Παναιτωλικό, όμως, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να χάνει απίστευτη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Το πλασέ του Άλβες σε άδεια εστία δεν ήταν καλό, με αποτέλεσμα ο Κατσικάς να απομακρύνει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Ο Παναιτωλικός έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές (έχει δύο ισοπαλίες).

Διαιτητής: Μ.Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Θεοδωρίδης, Κούσας, Γοδόι, Μπεχαράνο, Κέβιν Μαρτίνες- Κάτσε, Τζανδάρης, Κατσικάς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος (46΄ Μπεχαράνο), Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν Μαρτίνες, Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Μορένο (46΄ Κάπελ), Θεοδωρίδης, Άλβες

ΠΑΟΚ (Α.Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα (56΄ Τζιόλης), Μακ, Σαλπιγγίδης (87΄ Κίτσιου), Αθανασιάδης (78΄ Παπαδόπουλος).

Η βαθμολογία (σε 4αγ.)
1. ΠΑΟΚ 10
. Ολυμπιακός 10
3. Βέροια 9
4. Ατρόμητος 7
. Καλλονή 7
. Κέρκυρα 7
. Παναθηναϊκός 7
8. Πανιώνιος 6
. Αστέρας Τρίπολης 6
. ΟΦΗ 6
11. ΠΑΣ Γιάννινα 5
. Ξάνθη 5
. Πανθρακικός 5
14. Πλατανιάς Χανίων 3
. Εργοτέλης 3
16. Λεβαδειακός 2
. Παναιτωλικός 2
18. Νίκη Βόλου 0



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου