Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Βίιζε: Από το Champions League στο WWE

Στροφή στην… καριέρα του φάινεται πως έχει αποφασίσει να κάνει ο Τιμ Βίιζε, ο οποίος έχει μεταμορφώσει το σώμα του και σκέφτεται σοβαρά να γίνει επαγγελματίας παλαιστής, αφήνοντας πίσω του το ποδόσφαιρο.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της Εθνικής Γερμανίας, που έκανε καριέρα κυρίως κάτω από τα δοκάρια της Βέρντερ Βρέμης από τον περασμένο Γενάρη έχει μείνει ελεύθερος από την τελευταία του ομάδα (Χοφενχάιμ) και έκτοτε έχει στραφεί στο body building.

Ο Γερμανός ζυγίζει πλέον περίπου 120 κιλά, ενώ η μυική του μάζα έχει αυξηθεί δραματικά. Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, άρχισε να γυμνάζεται τόσο έντονα, ούτως ώστε να βγάλει από το μυαλό του την κακή περίοδο με την Χόφενχαϊμ.

Το αποκορύφωμα στην ιστορία του Βίιζε δεν είναι άλλο από το ότι έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από το WWE (World Wrestling Entertainment), κυρίαρχη δύναμη στον χώρο της επαγγελματικής πάλης, κυρίως στις ΗΠΑ.

Ο 32χρονος Γερμανός είναι πολύ πιθανόν να αποδεχθεί την πρότασή του WWE, καθώς, όπως δηλώνει και ο ίδιος, δεν θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.






«Έχω δεχθεί επίσημη κρούση από το WWE. Αφορά το να εργαστώ για αυτούς σαν επαγγελματίας παλαιστής. Θα τους ακούσω. Δεν φοβάμαι. Γιατί να πω κατευθείαν όχι; Η παλη είναι πολύ διάσημη, ειδικά στις ΗΠΑ. Θα βρεθούμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να το συζητήσουμε» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γερμανός.

Εάν τελικά ο Βίιζε έρθει σε συμφωνία με το WWE, τότε το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη θα αργίσει, καθότι για τουλάχιστον έναν χρόνο θα εκπαιδεύεται από τους πιο έμπειρους παλαιστές, προκειμένου να εκτελεί με ακρίβεια και την απαιτούμενη ασφάλεια, τις κινήσεις που πρέπει μέσα στο ρινγκ.



Με τέτοια μπράτσα πάντως, ποιος δεν θα τον φοβόταν;




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου