Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Έχει νόημα να παίζουμε συνέχεια τους ίδιους αριθμούς στο Joker;

Επ’ ευκαιρίας των πρόσφατων Jackpot στο Jocker είναι μια καλή στιγμή ν’ ασχοληθούμε λίγο και μ’ αυτό το παιχνίδι και ν’ απαντήσουμε στο ερώτημα που έχουν πολλοί παίκτες που παίζουν συχνά το παιχνίδι: «αν είναι καλή ιδέα να παίζουμε πάντα τους ίδιους αριθμούς ή όχι».


Η επιλογή των ίδιων αριθμών
Τα πάντα εξαρτώνται από το τι ψάχνει κάθε παίκτης από ένα παιχνίδι όπως το jocker ή το lotto. Αν θέλει να πάει για τα πολλά λεφτά, λοιπόν, θα προτείναμε να μείνει στους ίδιους αριθμούς και απλά να ελπίζει ότι κάποια στιγμή, όσο ζει, οι αριθμοί αυτοί θα κληρωθούν. Κάποιες φορές όντως συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ζωής ορισμένων παικτών, είναι θαυμαστά τα έργα της τύχης, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν παίξεις το παιχνίδι, δεν γίνεται να το κερδίσεις…


Επιλογή διαφορετικών αριθμών

Εάν είστε από αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη επιτυχία, αλλά είναι ικανοποιημένοι και με τα λίγα, τότε θα κερδίζετε πιο συχνά χρησιμοποιώντας διαφορετικούς αριθμούς, αλλά θα μειώσετε κάπως τις πιθανότητές σας για τη μεγάλη επιτυχία, καθώς οι αριθμοί σας αλλάζουν σε κάθε κλήρωση. Στην περίπτωση αυτή ποτέ μην συγκρίνετε τους αριθμούς της κλήρωσης με τα παλιά σας δελτία μήπως βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ναι, έχει συμβεί και αυτό, παίκτες να έχουν παίξει τα νικητήρια νούμερα σε προηγούμενες κληρώσεις και μετά να τα έχουν αλλάξει.
Φανταστείτε την ψυχολογία τους μετά…


Συνδυασμός των δύο

Η καλύτερη μέθοδος κατά πολλούς είναι ο συνδυασμός των δύο. Κάποιοι δηλαδή παίζουν ένα δελτίο με σταθερούς αριθμούς κάθε φορά και άλλο ένα ή περισσότερα στα οποία τους αλλάζουν. Έτσι θεωρούν ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες νίκης και παίζουν με περισσότερη αισιοδοξία και καλύτερη ψυχολογία.

Θα μας πείτε, ότι τελικά μάλλον δεν απαντήσαμε και πολύ καθαρά για το τι είναι καλύτερο. Συνοψίζοντας, θα σας λέγαμε να παίζετε σταθερούς αριθμούς αν κυνηγάτε τη μεγάλη νίκη και διαφορετικούς αν θέλετε να κερδίζετε συχνά μικρά ποσά. Πέρα από αυτό τον πρώτο λόγο σε αυτά τα παιχνίδια έχει αποκλειστικά η τύχη.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου