Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ισπανία και Βραζιλία τα φαβορί στις αποδόσεις για το Μουντιάλ

Λιγότερες από 90 μέρες απομένουν μέχρι την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν αρχίσει να προσφέρουν τις αποδόσεις και τα στοιχήματά τους για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση της χρονιάς.

Στη Bwin πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των συμμετεχόντων με απόδοση 5.25, ενώ Βραζιλία και Αγγλία ακολουθούν με αποδόσεις 6.00 και 7.00 αντίστοιχα. Η Γερμανία και η Αργεντινή «ισοψηφούν» στο 11.00, ενώ η Ιταλία και η Γαλλία εμφανίζονται στην πρώτη δεκάδα.

Από το πανόραμα των στοιχημάτων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και αποδόσεις για τον πρώτο scorer της διοργάνωσης. Οι Ισπανοί David Villa και Fernando Torres, μαζί με το Βραζιλιάνο Luis Fabiano, τον Πορτογάλο Cristiano Ronaldo και τον Άγγλο Wayne Rooney αποτελούν τη βασική πεντάδα. Οι επιλογές βέβαια δεν τελειώνουν εδώ καθώς η Bwin.com προσφέρει συνολικά 180 ευκαιρίες κέρδους με ισάριθμα στοιχήματα που αφορούν την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής.

Όλες τις λεπτομέρειες για τα προγνωστικά του Mundial καθώς και όλες τις πληροφορίες για τα προκριματικά μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της Bwin στην ενότητα "World". Εμείς θα επενέλθουμε στο θέμα "στοίχημα στο Μουντιάλ" σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου