Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Το "θέατρο" του Ριβάλντο

Το 2002 ο Ριβάλντο δίχασε τον κόσμο όταν προσποιήθηκε τραυματισμό στο πρόσωπο. Θυμηθείτε το γεγονός.


Πριν λίγες ημέρες, σε ηλικία 41 ετών, ο Ριβάλντο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση. Ο Βραζιλιάνος είχε πολλές καλές στιγμές στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τα πανέμορφα γκολ, οι εμπνεύσεις του, η τεχνική του κατάρτιση τον ανέδειξαν σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ελάχιστες ήταν οι κακές στιγμές που του χάλασαν την ποδοσφαιρική του εικόνα και μία από αυτές συνέβη το 2002 στο Μουντιάλ που συνδιοργάνωσαν η Κορέα και η Ιαπωνία.

Η Βραζιλία αντιμετώπισε την Τουρκία στην φάση των ομίλων στον εναρκτήριο αγώνα των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο αγώνας έγινε στο "Munsu Cup Stadium" που βρίσκεται στην πόλη Ουλσάν, στη Νότια Κορέα.

Η "σελεσάο" νίκησε 2-1 την Τουρκία με τον Ριβάλντο να πετυχαίνει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το νικητήριο γκολ των Βραζιλιάνων.

Η φάση ωστόσο, που έμεινε χαραγμένη στους περισσότερους που παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν όταν η Ριβάλντο προσποιήθηκε τραυματισμό από επιστροφή της μπάλας του Τούρκου Χακάν Ουνσάλ, προς τον Βραζιλιάνο στο κόρνερ του γηπέδου.

Η μπάλα όπως φάνηκε βρήκε τα πόδια του Ριβάλντο ενώ αυτός κρατούσε το πρόσωπο του.









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου