Παρασκευή 10 Μαρτίου 2006

Τον Απρίλιο η εισαγωγή των ελληνικών ποδοσφαιρικών αγώνων στο «Πάμε Στοίχημα»

Στις αρχές Απριλίου αναμένεται η εισαγωγή ελληνικών ποδοσφαιρικών αγώνων στο παιχνίδι «Πάμε Στοίχημα», σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Βασίλη Νειάδα.

«Η εισαγωγή των ελληνικών αθλητικών γεγονότων αναμένεται στις αρχές Απριλίου» δήλωσε ο κ. Νειάδας σε τηλεδιάσκεψη με αναλυτές.

Ο ΟΠΑΠ ίσως εισάγει το νέο παιχνίδι Bingo Lotto τον Οκτώβριο, σε μία προσπάθεια να κερδίσει νέους παίκτες. «Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει τους κανόνες του παιχνιδιού και το προσαρμόζουμε τώρα σε τηλεοπτικό show» είπε ο κ. Νειάδας.

Tο θέμα που κυριάρχησε στις ερωτήσεις των αναλυτών ήταν ο διαγωνισμός για το Risk Management και η στρατηγική της εταιρείας σε σχέση με το Risk Management του «Πάμε Στοίχημα».

«Σταδιακά θα εκπαιδεύσουμε το προσωπικό του OΠAΠ για να μπορέσει ώστε να αναλάβει σε δεύτερη φάση το Risk Management του «Πάμε Στοίχημα», δηλαδή την επιλογή των παιχνιδιών, τον καθορισμό των αποδόσεων και την παρακολούθηση της διενέργειας του παιχνιδιού» ανέφερε.

«H μεταβατική περίοδος εκτιμάται σε 1,5- 3 χρόνια και τα δικαιώματα του συμβούλου θα μειώνονται σταδιακά ανάλογα με την ευθύνη που σταδιακά θα μεταβιβάζεται στον OΠAΠ. Στόχος είναι να μειωθεί το κόστος του Risk Management και για τον πρώτο χρόνο εκτιμάται στο 5% [το ήμισυ από το σημερινό 10% που παίρνει σήμερα η Intralot]» τόνισε ο κ. Nειάδας.

«Δεν σκεφτόμαστε να ανανεώσουμε τη σύμβαση με την Intralot με τους ίδιους όρους, αλλά η Intralot θα είναι υποψήφιος στον διαγωνισμό για να συμμετάσχει με εντελώς νέους όρους. H προκήρυξη για την επιλογή συμβούλου θα είναι έτοιμη στα τέλη Mαρτίου και στις αρχές Aπριλίου θα ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής και το καλοκαίρι θα έχουμε επιλέξει τον σύμβουλο, ώστε από τον Σεπτέμβριο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία» κατέληξε.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου