Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2007

Ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη και του Ολυμπιακού στο Στοίχημα

 Ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη και του Ολυμπιακού στο Στοίχημα, καθώς η οργάνωση του Στοιχήματος περνάει στον ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει η κοινή Υπουργική Απόφαση των κ.κ. Αλογοσκούφη και Ορφανού, θα υποβληθεί σχετικό ερώτημα από την ΟΠΑΠ Α.Ε., στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία και θα αποφανθεί αν και κατά πόσο υπάρχει κάποιο από τα κωλύματα, που αναφέρονται στην Υπουργική Απόφαση. Εν αναμονή λοιπόν της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και «στη συνέχεια θα δούμε», όπως είπε σε δηλώσεις του και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός.

«Το 2007 αρχίζει δυναμικά για την ΟΠΑΠ Α.Ε., αφού αναλαμβάνει την οργάνωση του Στοιχήματος», τόνισε ο υφυπουργός, σημειώνοντας πως η διαχείριση του κινδύνου που περιέχει αυτή η διαδικασία, σημαίνει πάρα πολλά και κυρίως αύξηση των υποχρεώσεών της. Όπως είπε, ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προεργασίες, έχουν υπογραφεί οι απαραίτητες συμφωνίες και έχουν βρεθεί τα πρόσωπα που θα το λειτουργήσουν, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα πάει πολύ καλά.

Ο ΟΠΑΠ αναλαμβάνει το Στοίχημα από τη Δευτέρα ωστόσο για έξι μήνες, μέχρι τις 29 Ιουλίου 2007, θα συνεργάζεται με την Ιντραλότ προκειμένου να περάσει ομαλά η τεχνογνωσία και να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα.

Ερωτηθείς εξάλλου για την προσδοκία της Σούπερ Λίγκα να λαμβάνει κάποι ποσοστό από το Στοίχημα, ο κ. Ορφανός παρατήρησε: «Με τη Σούπερ Λίγκα ξεκαθαρίσαμε ότι, αν θέλουμε να προχωρήσουμε σε οποιασδήποτε μορφής μέτρα, πρέπει να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο, να καλυτερεύσουν οι συνθήκες, το θέαμα. Διαφορετικά κανένας δεν μπορεί να έχει διεκδικήσεις.

Έχω πει πολλές φορές ότι, η Πολιτεία δεν έχει πρόβλημα να στηρίξει αυτή τη διαδικασία, εφόσον δει τα πρώτα καλά αποτελέσματα ... γι’ αυτό και ψηφίσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι το Νόμο 3479».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου