Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Οδηγός ταξί έδειρε και έκλεψε Άγγλο οπαδό!

Αρκετά «παρατράγουδα» έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής εν όψει του αποψινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο ΟΑΚΑ. Το σοβαρότερο περιστατικό έχει να κάνει με Έλληνα ταξιτζή στη Νέα Μάκρη.

Συγκεκριμένα ο οδηγός ταξί παρέλαβε με το αυτοκίνητο από το «Ελ. Βενιζέλος» έναν 54χρονο Άγγλο, το γιο του κι άλλους συγγενείς, τους οποίους μετέφερε σε ξενοδοχείο στο Μάτι. Όταν έφθασαν ο ταξιτζής ζήτησε 90 ευρώ από τον πελάτη του, κάτι το οποίο αυτός χαρακτήρισε υπερβολικό όπως και ήταν, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν.

Ο ταξιτζής χτύπησε τον Άγγλο, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει βοήθεια από το προσωπικό του ξενοδοχείου, αλλά ο δράστης διέφυγε με το ταξί, παίρνοντας μαζί του τις αποσκευές των πελατών του, μέσα στις οποίες υπήρχαν 200 λίρες, και εισιτήρια για τον τελικό.

Εξάλλου, το μεσημέρι μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ένας Άγγλος φίλαθλος από τη διασταύρωση Ερμού και Νίκης στην Αθήνα. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Άγγλος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ οπαδών της Μίλαν και της Λίβερπουλ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα επίσης, έγινε διάρρηξη στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ, σε σουΐτα του 7ου ορόφου, όπου είχε διαμορφωθεί σε γραφείο επισήμων της ΟΥΕΦΑ, απ' όπου εκλάπησαν 43 ονομαστικά εισιτήρια του τελικού που προορίζονταν για προσκεκλημένους της ΟΥΕΦΑ. Η πόρτα της σουΐτας ανοίγει μόνο με μαγνητική κάρτα και δεν υπήρχε παραβίαση γι' αυτό οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η κλοπή έγινε από μέσα.

Στο μεταξύ, από αστυνομικούς της δίωξης οικονομικών εγκλημάτων της ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη στην πλατεία Συντάγματος ένας 28χρονος Βρετανός κατηγορούμενος για πλαστογραφία και απάτη. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος από προχθές πούλησε σταδιακά σε Ιταλό ιδιοκτήτη ταξιδιωτικού γραφείου, 50 πλαστά εισιτήρια του τελικού αντί 58.000 ευρώ. Τα πλαστά εισιτήρια ήταν υψηλής πιστότητας και χρειάστηκε ειδικό μηχάνημα από την ΕΠΟ για να διαπιστωθεί η πλαστότητά τους. Ο Βρετανός οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

Επίσης, πριν από λίγο συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας και δύο Γάλλοι, γιατί επιχείρησαν να πουλήσουν σε Άγγλους φιλάθλους δύο υπερτιμημένα εισιτήρια του τελικού αντί 1.200 ευρώ έκαστο.

Τέλος, εχθές τα μεσάνυχτα έγινε επεισόδιο μεταξύ Άγγλων οπαδών της Λίβερπουλ στην Πλάκα για το ποιος θα αγοράσει τρία εισιτήρια του τελικού, που πωλούνταν στη μαύρη αγορά.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου