Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Γνωριμία με το Μπλακ-τζάκ

Το μπλακτζάκ είναι από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στα καζίνο. Μαζί με το πόκερ και το βίντεο πόκερ αποτελούν τα λεγόμενα «τεχνικά» παιχνίδια γιατί είναι τα μόνα που εκτός από την τύχη απαιτούν και ικανότητες από τον παίκτη. Μία επιφανειακή ματιά μπορεί να σας αφήσει την εντύπωση ότι ο πιο κοντινός αριθμός στο 21 κερδίζει, όμως δεν είναι έτσι ακριβώς. Για να σας το θέσουμε πολύ απλά : δεν παίζει ρόλο τι αριθμό έχετε εσείς αλλά τι αριθμό έχει ο ντήλερ.

Αυτή είναι μία υπεραπλούστευση όμως είναι απολύτως αληθινή. Μπορεί να κερδίσετε και να πληρωθείτε ενώ έχεις 12 και να χάσεις ενώ έχεις 20. Συμβαίνει κάθε μέρα. Αυτό το παραπλανητικό παιχνίδι έχει διαφορετικά επίπεδα γνώσης που φτάνουν εως και τους αριθμομνήμονες ειδικούς.

Μέσα από το site μας θα σας προσφέρουμε τους κανόνες, κάποιες απλές τακτικές καθώς και κάποια μυστικά τα οποία θα σας βοηθήσουν να φθάσετε σέ ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο γνώσης. Αν νομίζετε ότι είστε έμπειροι αρκετά και θέλετε να γίνετε άσσοι στο παιχνίδι δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το Σχολείο Μπλακ Τζακ της Καζινο-πολις. Περιλαμβάνει 15 μαθήματα εντελώς δωρεάν, που θα σας μυήσουν στον συναρπαστικό κόσμο της τεχνικής μετρήματος των φύλλων και των ανώτερων τεχνικών πονταρίσματος!

Εχοντας αντιληφθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνετε εκατομμυριούχοι σε μία ημέρα παίζοντας μπλακτζάκ, μάλλον θα βρείτε το παιχνίδι ευχάριστο και διασκεδαστικό. Μπορώ να σας πω ότι έχω δει με τα μάτια μου απίστευτο γούρι και επιτυχία στο μπλακτζακ, όμως οι περισσότεροι σηνήθως θέλουν να ρισκάρουν λίγα χρήματα και πιστεύω πως με λίγη γνώση και υπομονή η τράπουλα μπορεί να τους κάνει το χατίρι.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου