Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Με την μπλε εμφάνιση του 1968 θα αγωνίζεται η Μάντσεστερ Γ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλοντας να τιμήσει τη θρυλική ομάδα του 1968, θα αγωνιστεί από την επόμενη σεζόν με τη φανέλα που φόραγαν οι Τζορτζ Μπεστ και Μπόμπι Τσάρλτον όταν κατακτούσαν το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Η τρίτη εμφάνιση των Κόκκινων Διαβόλων θα έχει χρώμα μπλε και πάνω της θα υπάρχουν λεπτομέρειες που θα θυμίζουν αυτή τη μεγάλη επιτυχία και το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ έγινε η πρώτη αγγλική ομάδα που κατακτά τον τίτλο.

Έχουν περάσει 40 χρόνια από εκείνη τη νύχτα της 29ης Μαΐου που η Μάντσεστερ επικράτησε της Μπενφίκα με 4-1 στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Σε συνεργασία με τη Nike σχεδιάστηκε η τρίτη φανέλα της ομάδας, η οποία θα προτιμάτε στα εκτός έδρας παιχνίδια του Champions League και η οποία έχει πάνω λεπτομέρειες που αναφέρονται σε εκείνη τη μέρα, όπως 29 Μαΐου 1968 και 40η επέτειο.

Το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένη η φανέλα υποστηρίζει την τεχνολογία Fit fabric και είχε χρησιμοποιηθεί πρώτη φορά στις Εθνικές ομάδες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.

Ο αμυντικός, Ρίο Φέρντιναντ εξέφρασε τις εντυπώσεις για τη νέα εμφάνιση στο επίσημο δικτυακό τόπο της ομάδας.
«Όταν κοιτάς τη νέα φανέλα σκέφτεσαι τη μεγάλη ομάδα του 1968 και τις μορφές του Τζορτζ και του Μπόμπι Τσάρλτον. Προφανώς κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Κύπελλο με τα μπλε και ελπίζουμε να ακολουθήσουμε τα βήματά τους με αυτή την εμφάνιση. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου».

Την Πέμπτη θα αρχίσει η κυκλοφορία της νέας φανέλας.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου