Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Πίστη για πρόκριση στην Βιγιαρεάλ

Με 21 παίκτες έφθασε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα η αποστολή της Βιγιαρεάλ, που θ’ αντιμετωπίσει την Τρίτη τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για μία θέση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά το 1-1 στο πρώτο ματς στο «Μαδριγκάλ» στο «κίτρινο υποβρύχιο» παραμένουν αισιόδοξοι με πρώτο τον τερματοφύλακα Ντιέγκο Λόπεθ:
«Ολοι μας ανυπομονούμε για τον αγώνα και είμαστε πεπεισμένοι πως θα τα καταφέρουμε. Δεν θα πρέπει να απογοητευθούμε αν δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε πρώτοι, γιατί το ματς διαρκεί 90 λεπτά. Ελπίζω να μην έχω πολύ δουλειά, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι η Βιγιαρεάλ θα είναι συνέχεια στην επίθεση».

Ο Τούρκος φορ Νιχάτ Καχβετσί εμφανίστηκε συγκρατημένος: «Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας στην Αθήνα, αλλά πιστεύουμε πως θα πάρουμε την πρόκριση».

Ο πρόεδρος των Ισπανών, Φερνάντο Ρόιγκ κατά την άφιξη της ομάδας στο «Ελ. Βενιζέλος», τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ηρθαμε με καλή ψυχολογία στην Ελλάδα. Υστερα από το σκορ του πρώτου αγώνα στην Ισπανία θέλουμε τουλάχιστον ένα γκολ για να προκριθούμε. Στο τέλος, ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του, ο μέσος της Βιγιαρεάλ, Φαμπρίσιο Φουέντες έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα με θερμούς οπαδούς και θα πρέπει να βρούμε τρόπο αν τους ηρεμήσουμε. Το σκορ του α’ αγώνα ευνοεί τον ΠΑΟ».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου