Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Παροξυσμός στη Λέστερ, 9.000 ευρώ ένα εισιτήριο

Για το ματς με την Εβερτον την προτελευταία αγωνιστική



Παροξυσμός για την Λέστερ. Kυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης Λέστερ-Εβερτον για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League, προγραμματισμένη στις 7 Μαίου. Θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τις «αλεπούδες», που ίσως έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο και θα τον γιορτάσουν ή μπορεί να τον επιβεβαιώσουν τότε μαθηματικά στο King Power Stadium. Τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν μέσα σε 90 λεπτά.

Ωστόσο, οι φίλαθλοι της Λέστερ έχουν εκφράσει την δυσφορία τους, επειδή ήδη εισιτήρια μεταπωλούνται αντί 9.000 ευρώ. «Αυτή η σεζόν είναι κάτι που δεν περίμενα να συμβεί και ίσως ποτέ δεν θα συμβεί ξανά στη ζωή μας. Δεν καταλαβαίνω πως ένας φίλαθλος μπορεί να πληρώσει 9000 ευρώ για ένα εισιτήριο, όσο είναι η τιμή ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου» ισχυρίστηκε φίλαθλος της Λέστερ , μιλώντας στο BBC.

Η Λέστερ έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αναλάβει νομική δράση εναντίον εκείνων που επιλέγουν να μεταπωλήσουν τα εισιτήρια σε υψηλότερη τιμή από εκείνη που καθορίζεται από τον σύλλογο.

Επίσης μία έρευνα του «The Guardian» για οικονομικές παρατυπίες, ανέφερε ότι η Λέστερ δεν εναρμονίστηκε με το «financial fair play» της UEFA το 2013/14, έτος κατά το οποίο ο σύλλογος ανέβηκε στην Premier League. Η υπόθεση έχει ήδη εξετάζεται από την Football League.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου