Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2005

Τον Οκτώβριο οι ελληνικές ομάδες στο «Πάμε Στοίχημα»

Μετά από 15 ημέρες θα είναι έτοιμο το σχέδιο κανονισμού και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η σταδιακή εισαγωγή των ελληνικών ομάδων στο «Πάμε Στοίχημα», δήλωσε την Πέμπτη ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφη.

Όπως επισήμανε ο Γ.Ορφανός, απαγορεύεται να μετέχουν κατ οιονδήποτε τρόπο όσοι μετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο εταιρειών διαχείρισης, οι συγγενείς έως δεύτερου βαθμού και οι σύζυγοι αυτών. «Ισχύει το απόλυτο ασυμβίβαστο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γ.Αλογοσκούφης δήλωσε ότι υλοποιείται η δέσμευση της σταδιακής εισαγωγής αγώνων των ελληνικών διοργανώσεων στο «Στοίχημα» και προσέθεσε επίσης ότι η σταδιακή εισαγωγή θα γίνει με την τήρηση όλων των ασυμβιβάστων, δηλαδή να μην μετέχουν όσοι συμμετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο ή στη διοίκηση εταιριών διαχείρισης ή διοργάνωσης παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης [φωτογραφίζει την Intralot], καθώς και συγγενείς β βαθμού.

Ερωτηθείς αν θα μπεί ο Ολυμπιακός, ο Γ.Αλογοσκούφης απάντησε ότι τη διοργάνωση του Στοιχήματος μετά τη λήξη της υφιστάμενης σύμβασης με την Intralot θα αναλάβει θυγατρική του ΟΠΑΠ, αφήνοντας να εννοηθεί ο Ολυμπιακός δεν θα περιληφθεί αρχικώς στο Στοίχημα αλλά αυτό μπορεί να γίνει όταν θα πάψει να υπάρχει ασυμβίβαστο.

«Είναι στη διακριτική ευχέρεια των ομάδων να συμβιβαστούν με το ασυμβίβαστο» σημείωσε.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Σ.Κόκκαλης που έχει μεγάλο μερίδιο στην Intralot και ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αναζητήσει τρόπους ώστε να καμφθεί το «ασυμβίβαστο», επιλέγοντας κατά πάσα πιθανότητα την «έξοδο» από το μετοχικό κεφάλαιο της Intralot.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου