Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2006

Καμία απόφαση για νέα πρακτορεία και άδειες δεν έχει λάβει ο ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ δεν έχει λάβει ακόμη καμία απόφαση για το πόσα νέα πρακτορεία θα προσθέσει στο δίκτυό του για την κάλυψη των αναγκών του, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας την Τετάρτη.

«Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση ακόμη για τις υπηρεσιακές ανάγκες και για το πόσες νέες άδειες χρειάζεται να δοθούν» είπε ο κ. Βασίλης Νειάδας στο Reuters.

Η εφημερίδα Ημερησία ανέφερε την Τετάρτη ότι ο ΟΠΑΠ αναμένεται να εκδόσει 500 νέες άδειες για την λειτουργία ισάριθμων πρακτορείων το επόμενο διάστημα και ότι, από αυτές, 238 θα δοθούν σε Ολυμπιονίκες.

Στο δημοσίευμα προστίθεται ότι η Intralot έχει ήδη παραδώσει 500 νέα τερματικά από τα 2.000 που είχε δεσμευθεί να παραχωρήσει δωρεάν στο πλαίσιο προηγούμενης συμφωνίας.

Οι δύο εταιρείες κατέληξαν στην συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι, σε μία προσπάθεια να αναζωογονηθούν τα έσοδα του «Πάμε Στοίχημα» και να επιλυθούν προβλήματα συμφόρησης μετά και την εισαγωγή του αριθμολαχείου Kino.

Ο κ. Νειάδας είπε ακόμη ότι οι ελληνικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες πιθανόν να ενταχθούν στο «Στοίχημα» εντός του επόμενου μήνα, καθώς δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί η σχετική απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

«Ακόμη περιμένουμε να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ. Εμείς έχουμε πει ότι θα γίνει το ταχύτερο δυνατόν» δήλωσε.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου